- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pari4ki ? XIXI
adminite poluchavat li pari ??? che cql den stoqt v tozi forum ?? kak da stana admin ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За да станеш администратор на този сайт, т.е. притежател на форума, трябва да платиш нещо от сорта на 5000 лв за правата на сайта. И всичко това по договорка, защото другата страна може да поиска 8000 лв.![]()
![]()
Админите не седят по цял ден в сайта.
XAXAXAXAXA
krem4et0 e cql den v saita...prezz 5 min pishe temi....ama tez adminite pari zimt li det sa zanimavat s nashte gluposti![]()
![]()
Уха ... бати тъпата тема и изявления ... къртиш от простащина![]()
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
xaxaxaxa MeRsI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAjete.?speshno e ? maika mi iska da stana admin XAXAXAXAXAXAXA
![]()
![]()
![]()
![]()
kaza che tova e profesiqta za men XAXAXAXA i che shte me zapishi v administrativno ochilishte xXAXAxaXAxaXAxaXaxaXAxa
are kajete we speshno e !!![]()
ела да ти напълня дупето с xуйно млечице и си админкаПървоначално написано от KyKJlu4KaAa
![]()
дали като има банери и реклами по сайта...не зимат пари!ако не админите или модераторите то собствениците на сайта взимат 10000%
Искам париии![]()
![]()
![]()
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
За админите - не знам, но такива като теб получават бан![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love