za pryv put pisha v tozi forum...iskam da spodelq s vas kakvo se sluchva i ako mojete da mi dadete nqkakuv polezen suvet
istoriqta e slednata Arrow
imam priqtel ot 1 godina i 2 meseca...predi neshtata varvqha mnogo dobre postoqno mi praveshe komplimenti kolko sam krasiva,postoqno mi povtarqshe kolko me obicha..v tozi period ot 1 godina me e zarqzval mnogo puti,zashtoto ne sam znaela kak da se durja...posledniq put kogato trugnahme mu obeshtah che shte se promenq zaradi nego,a toi mi obeshta che nikoga nqma da me izostavi..i dvamata izgubihme devstvennosta si na edin kupon na negov priqtel(tova stana chak na 9-q mesec)..na sledvashtiq den otidoh u tqh i pak go napravihme...i taka toi otnovo mi predloji i sega hodim ot nqkolko meseca...bqhme shtaslivi do minalata sedmica..no sega zapochnah da se zamislqm za nqkoi neshta...che toi veche ne me obicha kakto predi i chuvstvata mu sa ohladneli...kato se zamislq kakva trupka beshe predi..samo kogato me celuvashe i se raztrepervah,toi sushto...no sega neshto ima...poslednite dni sme samo u tqh ili u nas ili mu pravq svirki ili toi me lije ili se ebem...
tezi nqkolko dena se skarahme 2 puti mnogo jestoko..purviq put zashtoto az zapochnah da govorq za chovek zaradi koito imahme mnogo problemi i toi se razsurdi...v prodaljenie na 2 chasa ne mi govoreshe Sad sled tova az se razplakah molih go pone da mi progovori...da kaje zashto taka izvednaj se razsurdi.v tozi moment si pomislih che e nastupil kraq no ne bqh prava....bqh legnala do nego i go pregrushtah stiskah go silno i ne iskah da go pusna i produljih da si placha...togava i toi me pregurna i zapochnah da te treperq i oshte poveche da placha sad toi mi kaza da ne placha i da se uspokoq...sdobrihme se...no vijdah che go pravi ot sajelenie..v onzi moment razbrah che go oBICHAM strashno mnogo i ne moga bez nego !!!Sad na drygiq den se skarahme zashtoto si e pisal s nqkvo momiche v skype daje q e dobavil....yj iskal samo da q pita neshto ...pisal i e 'batko ti vinagi e prav moito momiche' prashtal i e {}
tq go pitala kakvo iskal ot neq za da my kaje neshto si...(taka i ne razbrah) i toi napisal 'em da ta praskam' kato prochetoh tezi dumi mnogo me zabolq...imah chyvstvoto che sveta se sriva varhu men i che naistina e nastupil kraq... skam da govorq s nego za vsichko tova no s nego ne moje da se govori ..toi she kaje pak si mislish gluposti az ako ne te obichah nqmashe sega da si s men...Sad veche i na men mi e nqkak typo s nego...praim edno i sushto no vapreki vcishko bih napavila vsichko vazmojno da promenq neshtata i pak da q ima onazi 'trupka' kak da go napravq ?neshto v vunshniq si vid li da promenq ili darjanieto si ?? MOLQ VI daite mi savet Ne iskam da go zagubq !!!
sTRASHNO MNOGO vi obicham ..

molq vi bez komentari..'em da kraqt e,vruzkata vi se e izcherpala
tova go razbiram !!! molq vi za savet v koito moga da opravq neshtata ne mi kazvaite che ne moga...ZASHTOTO ZA VSEKI PROBLEM SI IMA RESHENIE....no tochno za tova ne moga da namerq reshenie...KAKVO DA NAPRAVQ ?MOLQ VI HORA POMOGNETE iskam da govorq s nego..kakvo da mu kaja...DAITE SAVET [-o<