- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvate li kavalerite?
някой преди мен отбеляза великата истина - да, жените не харесват нуждаещи се мъже!а кавалерите често изглеждат като такива... абсолютен плюс е да имаш класа, стил и уважение към жените, но не и да се превърнеш в безгръбначно, изпълняващо всички желания и нежелания на господарката си...
някъде бях прочел следното: "никога не прави непоискано добро"... в началото и аз, възпитан да помагам наляво-надясно и да изненадвам хората около себе си с разни жестове, се стреснах....с времето осъзнах колко много истина е имало в това твърдение... ако правиш твърде много за някого, се превръщаш в даденост. пълна скръб.
1 съвет - не правете услуги на жени. когато някой ви прави мн услуги, сещате се, чеизведнъж започвате да се чувствате неловко, да изпитвате някво морално задължение към този човек... е, тези неща саабс страстоубиици. а пък, когато вие правите услуги, се чувствате изключително привързани към човека на който правите услугите....сякаш давате всичко за един човек...затова по-добре провокирайте противоположния пол да прави услуги за вас. не обратното.
Every minute is another chance to turn it all around.