Така..първо..Здравейте Пише ви едно момиче на 16,което се чувства..адски тъжна.. С приятеля ми сме разделени от близо месец вече..и имам чувството,че навсякъде и във всеки виждам само него..всичко ми напомня за него и.. ужасно е.. Нашата история започна преди около 2 години..накратко ще ви кажа какво стана...В началото още като се запознахме той е решил,че много му харесвам и иска да е с мен..и действително се бори за мен..тича ми след задника близо 10 месеца (докато аз бях с друг ) Както и да е,накрая се събрахме,той беше АДСКИ щастлив..и в действителност..никога не съм се чувствала по-обичана..
..Но мина време...и около 6-я месец откакто бяхме заедно нещата започнаха да се разклащат..не вървеше... Имах чувството,че каквото и да направех винаги го дразнех.. И..един "слънчев" ден..той ми каза,че чувствата му са прекалено слаби вече,за да сме заедно..с 2 думи..каза ми,че не ме обича....
И..ето резултата...от момче,което даваше ВСИЧКО,за да е с мен..сега аз плача за него.. ..на всичкото отгоре първият ми път беше с него..и....в момента се чудя дали не направих грешка и с това..защото...исках да е с човек,който ме обича...а..когато го направихме нещата пак не бяха цветущи..и аз си мисля,че още от тогава е започнал да охладнява..но не го е осъзнавал И..не знам....не знам дали не сбърках..и от една страна се чувствам леко използвана.. просто..1 месец след като му пуснах се разделихме.... Знам,че не е бил с мен заради тва..но...въпреки всичко се чувствам гадно...
Е..дано на някой му се чете.... бих се радвала на съветите ви.. и..Благодаря..