- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко бири
Шейсет и пет, ако изпиеш повече - леко те хваща. Ама под толкова, за възрастта ти, няма опасност. Тъй че, иди и се почерпи бира и от мен. Не се тревожи.
При всеки е различно, те са едни системи едни чудесии....
При мен (на 17 съм) изпивам 3 наливни и питам къде се намирам през 2 минути...
<5-6 бири..
същност незнам..
вчера се закучах на Space в Обзор с 300 текила, 100 водка, 2 бири и една минерална вода..
най-странното е че след всичкия този алкохол(и то смесен) не се напих но минералната вода ме довърши.. държа ме макс 30 мин. и от денса изтрезнях..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
тва е най забавното ! Около 4-5 бири мисля че ще са напълно достатъчни но зависи от организма тиПървоначално написано от p4elata_brumze
xaxaxaxa az trqq izpiq pone 5 za da sa napiq ama zavisi ot 4oveka ako ne e sviknal na alkohol i ot 1 ve4e 6te e pod masata
аве квото и да си говорим ако си решил да се напиваш с бира,ще тряя да е някоя по-силна като ледениката,щот тя е с 12% алкохолнос....
лично мен от нормалните бири по 5% алкохолност ми тряат пове4е от15,ма много ми се пикае през времето докато ги пия та мое и да изхвърлянякой токсин,който да ми помогне да се напия,а с леденика ми стигат и 8-9 бири и пак се замайвам...та бъди оптимист от 1 бира няма нщо да ти стане,те и от 2![]()
A fire is burning in his eyes
his brain is in war and the evil will rise
his blood is black, it's scalding hot
now he's got to ramble,
he knows that's his lot
но попринцип не ви разбирам как може да се напиеш от бира,имам предвид и аз ако изпия колкото съм посочил горе ще мехване мътнята,но обикновенно ми свършват парите преди да стигна до тази пределна точка![]()
![]()
A fire is burning in his eyes
his brain is in war and the evil will rise
his blood is black, it's scalding hot
now he's got to ramble,
he knows that's his lot
и аз мисля така =]Първоначално написано от pathetic
emi az sum na 16 i ot 2 biri sum out xaxax momi4e sum se pak ...
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
az s1m stigal do 21 i bqx mn zle...
А така и аз така мисля ! Само да добавя-не обичам да пия бира поради две причини.1-много пикаеш и 2-като почна да пия не си знам мярката и се напивам доста и после повръщаш доста...за това твърдо,но по малко !Първоначално написано от pathetic
![]()
![]()
![]()
лятото е хубаво да се пийва биричка, особено в големите жеги.от много неща зависи това колко бири може да изпиеш.колко кг си, нахранил ли си се, организма издържа ли на алкохол и т.н.пил съм 13 бири най-много ... на 8-мата бях вече подпийнал, колкото да ми е весело, с останалите 5 просто се наливах ...
Аз от 5-6 бири съм долу, но от 500 грама чиста водка съм все още добре.
Но зависи и от организма на човек.
ми бате да ти кажа аз с мойте хора кат се саберем нема човек под 5 галона пак за теб не знам и горе доло нищо ми няма..![]()
![]()
Те такава леденика нема, батко, силно си се объркал.Първоначално написано от Naglfar
пий и да се напиеш голяма работа![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Зависи от човека...може с 1, може с 15...може и изобщо да не се напиеш...а тфа е кофти...пиеш пиеш без никъф резултат![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
mi kolko biri, 2 kasi na eks
Голям размер на картинката! /machoka/
Ми обикновено от 3-4 бири . Зависи и от организма . Но познавам приятелка , която още след първата бира е пияна .![]()
Out of control
Ами всеки организъм различно.. пии бира и ще разбереш, след коя си пиян![]()
Мен страшно бързо ме хваща..![]()
is my religion
аз пък досега не съм се напивала само замайване....не ме хваща![]()
Бирата е кофти... Само се замайваш и правиш пътека до тоалетната.Изпий 400мл мента и си екстра
![]()
[quote="cleane"]=D> =D> =D> =D>piq ot 4 godini i do sega ne sum se napival s bira, ne moga da subera tolkova, uspqval sum da ispiq 10 litra i ni6to mi nqma
:d :d :d Aз пък зимам една халба пълна до половината с ром после водка и колкото остане слагам бира и така 6-7 пъти
тва го каза един приятел кое е по достоверно първото или второто![]()
Аз от 4-5 и съм под масата![]()
Любовта няма граници .. :>
бе пробвай с 3-4 пък ако ти се умота главата ...![]()