.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    хах аз не съм се напивала от бира за сега ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi tq..fr mi znae-sled 2litra''Ariana'' ni e mn veselooo
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ти пий спокойно, а когато се напиеш сам ще разбереш .
    ...а може и да забрави.

Guest
    emi zavisi kolko koli4estvo e sviknal da poema organizma ti.. az predimno bira piq i maksimuma biri,koito sam izpila e 6 no taka i ne se napih.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Общо взето всеки орзанизъм е различен и затове не може да се каже с точност от колко бира ще се напиеш.

mi i az sym na 14 i ot okolo 7-8 mi se vrytka glavata !

81283787132783... stotinki

10 бири и нагоре си ги пия като вода ама интересното идва на другия ден
    Baby make you move

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Зависи от организма. Има хора, които от 1 бира се напиват, има и такива, които и половин литър водка не се напиват, познавам такъв човек. Пие водката чиста все едно вода... изрод. Колкото до автора... вземи си една каса бира и пии и засечи кога ще се напиеш
    Аз от 2 бири се напивам и от бяло вино лесно се напивам но от червено вино мн трудно а от водка също трудно не знам защо така

Град
    Бургас
    az с бира немоа се напия,момиче съм прецени сам на колко бири се развняват 3водки(малки,големи кфит сфара)
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest

gabrielka@a

При всеки е различно.Някои се напиват от две бири, а други изпивават 3 и още са трезвени.

Цитирай Първоначално написано от mini.rulo
    6 biri i orkestyra da swiri :>

awe ne znam ama celata mi kompaniq pieme bira kato bezalkoholno i ne mojeme da se napieme... nqma mqsto v korema, a za da pie6 o6te trea da pikae6, a kato se ispikae6 i posle se 1 ni6to ne si pil bahti i birata, no ako celta ti e da se nareje6 - Zagorka e istinata 14% alkohol mislq 4e 6te be6e, ako ne - Beks, ariana i tem podobni s po 5-6%

Guest
    Май хич не разбирате от бира, а? Загорката също е "5-6%" алкохол. Някой в тая тема преди обясняваше как Ледениката е 12%. Олеле! Образовайте се!

Guest
    ТОВА ОТ КОЛКО БИРИ МОЖЕШ ДА СЕ НАПИЕШ ЗАВИСИ ОТ МНООООГО НЕЩА.ЗАВИСИ ОТ БАЛАНСА РЪСТ/ТЕГЛО,ОТ ТОВА КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ПИЕШ,ОТ ТОВА С КАКВО ПИЕШ(ИМАМ ПРЕДВИД МЕЗЕТА И Т.Н. ),ОТ ТОВА КОЛКО ЧЕСТО ПИЕШ,ДАЛИ СПОРТУВАШ И ОЩЕ МН РАБОТИ.НАЙ-ТОЧНО СПОРЕД МЕНЕ ЩЕ Е АКО КАЖА,ЧЕ Е ВАПРОС НА ОТДЕЛЕН ОРГАНИЗЪМ,ДА

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Май хич не разбирате от бира, а? Загорката също е "5-6%" алкохол. Някой в тая тема преди обясняваше как Ледениката е 12%. Олеле! Образовайте се!
    МАЙТАП НЯМА МЕЖДУ ДРУГОТО,ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМА БИРА,КОЯТО Е 11% АЛКОХОЛ,КАЗВАШЕ СЕ "DEMON".....МММ ДОСТА ПОДХОДЯЩО ИМЕ ЗА БИРА С АЛКОХОЛ ГОРЕ-ДОЛУ КОЛКОТО ВИНО!

Guest
    Такива бири има по принцип, ама не и тука. Аз поне не съм видял някой да внася в България бира на над 6-7%.

к
    Guest
    а бе имаше една каменица твърдо навремето-май 8% беше

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Graffen Walder 8,9% блажно влиза ама изобщо как се напивате от бира аз като изпия 3 и ходя до кенефа през 10 мин(без да преувеличавам)
    ама дз 7,8......зависи от бирата мн надува

Guest
    Цитирай Първоначално написано от к
    Верно бе! Ама аз не бих я нарекъл баш бира. То си беше пикня със спирт. Пробвах веднъж и не повторих.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от к
    Верно бе! Ама аз не бих я нарекъл баш бира. То си беше пикня със спирт. Пробвах веднъж и не повторих.
    една бира и си легнах

Guest
    Аз съм на 15 и за да се напия трябва не само бира да цоцам, а и нещо по-твърдо. Но иначе около 4 литра бързо изпиване и вече ше съм под масата

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Iндивидуално е-първо пробвай у вас,за да не се излагаш.Аз от малка съм свикнала и пия по 2 максимум,въпреки 4е мога и по 4,5 без да се напия.на 15 съм

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

chapsan
    Guest
    Който пие бира не умира

Save water - drink beer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си