- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко бири
хах аз не съм се напивала от бира за сега...
mi tq..fr mi znae-sled 2litra''Ariana'' ni e mn veselooo![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
...а може и да забрави.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
emi zavisi kolko koli4estvo e sviknal da poema organizma ti.. az predimno bira piq i maksimuma biri,koito sam izpila e 6 no taka i ne se napih.
Общо взето всеки орзанизъм е различен и затове не може да се каже с точност от колко бира ще се напиеш.
mi i az sym na 14 i ot okolo 7-8 mi se vrytka glavata !
10 бири и нагоре си ги пия като вода ама интересното идва на другия ден![]()
Baby make you move
Аз от 2 бири се напивам и от бяло вино лесно се напивам но от червено вино мн трудно а от водка също трудно не знам защо такаПървоначално написано от Novkov
az с бира немоа се напия,момиче съм прецени сам на колко бири се развняват 3водки(малки,големи кфит сфара)![]()
OnLy God CaN Judge Me !
При всеки е различно.Някои се напиват от две бири, а други изпивават 3 и още са трезвени.
Първоначално написано от mini.rulo
![]()
![]()
awe ne znam ama celata mi kompaniq pieme bira kato bezalkoholno i ne mojeme da se napieme... nqma mqsto v korema, a za da pie6 o6te trea da pikae6, a kato se ispikae6 i posle se 1 ni6to ne si pil bahti i birata, no ako celta ti e da se nareje6 - Zagorka e istinata 14% alkohol mislq 4e 6te be6e, ako ne - Beks, ariana i tem podobni s po 5-6%
Май хич не разбирате от бира, а? Загорката също е "5-6%" алкохол. Някой в тая тема преди обясняваше как Ледениката е 12%. Олеле! Образовайте се!
ТОВА ОТ КОЛКО БИРИ МОЖЕШ ДА СЕ НАПИЕШ ЗАВИСИ ОТ МНООООГО НЕЩА.ЗАВИСИ ОТ БАЛАНСА РЪСТ/ТЕГЛО,ОТ ТОВА КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ПИЕШ,ОТ ТОВА С КАКВО ПИЕШ(ИМАМ ПРЕДВИД МЕЗЕТА И Т.Н.),ОТ ТОВА КОЛКО ЧЕСТО ПИЕШ,ДАЛИ СПОРТУВАШ И ОЩЕ МН РАБОТИ.НАЙ-ТОЧНО СПОРЕД МЕНЕ ЩЕ Е АКО КАЖА,ЧЕ Е ВАПРОС НА ОТДЕЛЕН ОРГАНИЗЪМ,ДА
![]()
МАЙТАП НЯМА МЕЖДУ ДРУГОТО,ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМА БИРА,КОЯТО Е 11% АЛКОХОЛ,КАЗВАШЕ СЕ "DEMON".....МММ ДОСТА ПОДХОДЯЩО ИМЕ ЗА БИРА С АЛКОХОЛ ГОРЕ-ДОЛУ КОЛКОТО ВИНО!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Такива бири има по принцип, ама не и тука. Аз поне не съм видял някой да внася в България бира на над 6-7%.
а бе имаше една каменица твърдо навремето-май 8% беше![]()
Graffen Walder 8,9% блажно влиза ама изобщо как се напивате от бира аз като изпия 3 и ходя до кенефа през 10 мин(без да преувеличавам)
ама дз 7,8......зависи от бирата мн надува![]()
Верно бе! Ама аз не бих я нарекъл баш бира. То си беше пикня със спирт. Пробвах веднъж и не повторих.Първоначално написано от к
една бира и си легнахПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз съм на 15 и за да се напия трябва не само бира да цоцам, а и нещо по-твърдо. Но иначе около 4 литра бързо изпиване и вече ше съм под масата
Който пие бира не умира![]()