piq ot 4 godini i do sega ne sum se napival s bira, ne moga da subera tolkova, uspqval sum da ispiq 10 litra i ni6to mi nqma no za tebe ne znam, probvai s 1 bira, sled malko o6te 1, posle o6te 1 i taka, su6tnost pie6 dokato ti se pie, kato ne ti se pie ne pie6, za6toto togava ve4e ne e piene a e nalivane. Eto ti i edin suvet ot mene, qj ne6to tejko predi da pie6 (bani4ka pone) i pii do 200 grama tvurt alkohol i 1 bira, ne pove4e. A 4ustvoto kato se napie6 - po4va leko da ti se vurti svqt i ne moje6 da govori6 kato horata, awe ti 6te useti6, no ako iska6 da useti6 na vreme 4e po4va6 da se napiva6 a ne da useti6 izvednuj kak ve4e si se natrqskal i edvam hodi6 - pii bavno i poleka, nikoi ne te goni, 6tot az moje i da piq 200 grama rom za po-malko ot 4 sekundi, ama sled teq 200 piq 1 bira max, i 4ak sled polovin - edin 4as piq o6te. Drug nomer - ako iska6 da ne e bira a da e ne6to tvurdo - zimate si 2ma 4oveka (pove4e nqma smisul 6tot e mnogo leko i na mene mi trqbvat pone 2 takiva za da se napiq suvsem leko) 1 litur prqsno mlqko (v kutiq s kapa4ka) piete malko pove4e ot polovinata i vutre sipvate 2 patron4eta menta. Tva stava i s naturalen sok (portokal, praskova ili kvoto vi padne) i vutre sipvate 1 patron4e vodka, moje i patron4e i malko, no ne pove4e 6tot posle stava silno (za mene ne e problem, no za tebe 6te e).
Nikoga ne pii pove4e ot 200-300 grama tvurt alkohol i nikoga ne pii kogato ne ti se pie.
horata koito piqt mnogo biha me usporili 4e ne trqbva da se pie pove4e ot litur - da ama tva vaji kato pie6 ot 4-5 godini i kato go pie6 za cqla no6t i mejdu vremenno hapva6 i tancuva6. sega 6te vlezne v pirogov ot 1 litur
znam go ot li4en opit tva, a v pirogov izvadih kusmet 6tot tam ima6e 1 momi4e ta si prekarah dobre (bqh kolkoto tebe nqkade ama o6te ne mojeh da piq kato horata vupreki 4e ve4e pieh ot 1 godina stabilno) bati romana ispisah