Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Може би малко тъп въпрос от колко бири горе-долу има опасност да се напия, ако съм на 14? Нито е имало случай да изпия някога повече от 1 четвърт бирена кутия, нито изобщо знам какво е чувството да си пиян. Не искам и да знам. Но пък все трябва да пробвам докъде мога да стигна за да си знам мярката за по-късно. Притеснява ме само че може и да не успея да определя кога да спра. А тея около мен си пият по 2 бири без проблем, че и повече,но те го правят от доста време и са свикнали
Пич пиенетo е много много относително нещо. На базата на моят опит мога да ти кажа , че е имало случай от 1-2 бири се замотвам , имало е случай от 8-9 бири да съм бил наред. Мярката в количества не можеш да я измериш. Просто трябва когато седниш да пиеш горе долу да разбереш какво става с тебе когато започваш да се напиваш. Аз знаеш ли как си знам мярката? Когато пия , пия , пия езика започва да ми изтръпва и започвам да фъфля и си казвам СТОП стига толкова. Много е важно и да си ял , да замезваш ... ама това са празни приказки всички го знаят и най-важното е мохабета да върви и да знаеш кога да спреш