- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Problem kogato hodq po golqma nujda ;(
emi problemat e sledniqt koga hodq po golqma nujda nakraq vinagi ima kruf ;( Tova mi se sluchva za 2ri poreden put losho li zashtoto neiskam da hodq na doktor ;((((![]()
лошо е,отивайПървоначално написано от MaLK47a
Da ne bi da ima6 hemoroidi??? Boli li te?
E nie ne sme doktori nemojem da znaem losho li e i tn...Chichko doktor e dobur spx
Неподходящ размер на снимка в подпис!
kakvo e tova hemoroidi ?? mi malko me boli ama malko .. :/ i nakraq ..
Be nedei misli i pita kakvo e samo da go misli6...a otidi na lekar! edva li e ne6to strashno! Ako otide6 navreme byrzo 6te ti mine...
Nedei da chaka6 kato men..da stane po-zle!
Uspeh!
TQLOTO IMA EDNA FUNKCIQ NARECHENA IZHOJDANE. POLZVAI Q PO CHESTO I NQMA DA IMASH PROBLEMI S KURVQSHTATA SI TOCHKA.
macko,moje da ti ima ne6to,po-dobre otidi na lekar da ne sajelqva6 po-natatak
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
антакъв дан тъй срам че ша ти види дупето![]()
chestoto zapi4ane ili razstroistvo kakto i analnia seks mogat da budat pri4ina za podobno neshto . Ne se nasilvai i napuvai da seresh kogato ne ti se sere! Inache e po4ti sigurno pri nali4ie na priasna i 4ervena kruv da se kasae za hemoroidi. Sledi kakvo iadesh sledi si higienata na zadnika i veroiatno shte se opravish lesno.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ili hemoroidi ili rak na debeloto cherwo!
kupi si smradlika svari go i se podmivay s nego,ako tova ne pomogne opitay sus PROCTO-GLYVENOL,ako pone tova ne ti oblek4i bolkata byagay na lekar!![]()
Ami sled tova 1-2 dena po kusno mi doide i sled kato mi mina cikula veche kato hodq po golqma nujda ne me boli i nqma kruv veche opravi se ot samosebesi \/
problema ti se nari4a dizenteriq hodi na doktor
Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
СПРИ ДА ПИШЕШ НЕБИВАЛИЦИ ако обичаш!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
vij imam su6tiqt problem,tova e poradi zabaven metabolizum,po-bavno ti se obrabotva hranata,rezorbira ot organite v hranosmilatelnata sistema,sledovatelno po-bavni4ko se i obrazuvat fekalii...poradi tova izhojdaneo stava po-trudno suprovodeno s mani4ko kruv.ne se bezpokoi,prosto vklu4i v hranata si pove4e plodove i zelen4uci,spri za malko paketiranite stoki-snaks,pukanki,bizkviti i tn i 6te ima efekt.vajnoto e da hodi6 4esto do toaletna i nqma da ima takiva rezultati
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
1na priatel ima6e sy6tiq problem otide na lekar i mu kazaha 4e ima diqbet..taka 4e po dobre otide na lekar