.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

колко често ?

Колко често през деня слушате музика?Гледате ТВ?Повечето пъти слушате/гледате нещо, което попринцип го харесвате, или просто пускате радио или включвате телевизора и превъртате, докато нещо ви хареса?

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mn rqdko mi se sluchva da gledam tv ili neshto podobno..no poprincip puskam TV-to na nqkoi kanal...A muzika predimno slushkam kato sum na pc-to
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Постоянно слушам музика А телевизия гледам предимно вечер и то ако върви някой интересен филм

Nemoga bez muzuka! Slu6am muzika po4ti postoqnno! Ako ne sum si pusnala nqkoq pesen vse mi e nqkakvo tupo. O6te ot stavaneto si puskam TV-to na nqkoi muzikalen kanal. A kogato sam pred pc-to slu6am muzika ot nego. Dokato sam na daskalo prez mejdi4asiqta, a i v 4as ponqkoga si slu6am muzika ot telefona. A TV gledam kogato zagledam nqkoi interesen film ili predavane.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

az li4no mrazq ti6inata zatova kato sam vka6ti ve4no pc-to e vkliu4eno za da slu6am muzika ni6to opredeleno slu6am pesnite koito sa mi v playlistata =]
    a ot vrem ne vreme raznoobrazqvam s radio
    tv gledam samo ve4erno vreme i to ako ima ne6to interesno ina4e po4ti ne go puskam ;]

доста често си седя на компа без да пусна нищо. телевизорът почти винаги работи в съседната стая... ако чуя нещо интересно, надавам ухо. понякога гледам новините, някое детско или Дискавъри, но доста рядко вече. а радио не слушам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Докато съм на ПС-то постоянно слушам музика най-често си пускам радио NRJ .A TV много рядко гледам понякога вечер гледам новините

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    музиката от компа не се спира, докато съм вкъщи, по пътищата си слушам плеъра, ТВ гледам рядко, радио слушам докато съм на курс само =)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    музика слушам нон стоп...а телевизия изобщо не гледам...само като вечеряме с мамата и татиту...и онва мизерно, дребно, отвратително, гадно израстъче!

(брат ми)
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Музика слушам почти нон стоп. ТВ почти не гледам - само сега се запалих по новото сериалче Шепот от отвъдното. Друго не гледам...
    На който му се убива време...

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Амии не слушам постоянно.. Често слушам музика...
    На компютъра..
    На телевизора, ако брат ми е в "кибер пространството"...
    На телфона ( радиото ) - ако съм извън нас...
    Еми аз си пускам едно от гореизброените нещица.. И те си се въртят някви песни.. Като се пусне песен която не ми е приятна в момента я сменям.. и така..
    Това любов ли е?!?

RQ

Почти постоянно слушам музика ... като съм на работа слушам " Радио 1 ", като съм в колата и някъде на път имам едно сборно CD с Mp3, който го въртя от доста време, но има доста качествени песнички ... За телевизия ми остава много малко време ... вечер гледам новините по Нова .. и ако има Бягство от затвора или някакъв интересен филм ... това е от мен
    ... k33p w@lkinG ...

музика ли .. постоянно! телевизия мм само вечер и то рядко а радио слушам, когато пътуваме с колата
    Всеки ден в който чакаш, е поредният ден който никога няма да си върнеш обратно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си