- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Големите гърди.
Хора кажете според вас дали момчетата обичат големите гърди или нямат нищо против и по-малките. Аз попринцип има, но не са баш огромни. Исках да помоля за някой съвет.![]()
estetveno,4e nqmat ni6to protiv i po-malkite,vseki 6te ti kaje 4e haresva golemi gardi,no tova ne ozna4ava,4e ne bi bil s momi4e,koeto e s po-malki gardi.A i nqma ot kakvo da se pritesnqva6,4e ne sa ogromni,ogrominte ne sa hubavi spored men![]()
Ами има момичета на които големите гърди им отиват и са красиви с тях ... но по принцип аз не обичам " цоцоланите "
Падам си по гърдичките тип " чаша от шампанско "
Не много големи, мънички, стегнати и закръглени
Айде от мен
А като си имаш гърдички имай си ги ... твои са си
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
И с двамата над мен съм съгласна, но повече с госта.![]()
Пък и малките гърди са по-практични, защото питаш ли ме понякога не мога да спя по корема тва ми е любимата поза за нанене
![]()
А и за малките и средните гърдик има по-голям избор от сутиени...
Относно момчетата.. не знам от къде идва това и кой го е наложил да се заглеждат по големи гърди.. тва е глупаво.
Saglasna sam s cherinka. Osven 4e golemite ne izgkejdat tolkova dobre kolkoto srednite, no i uvisvat po rano i po trudno se namira sutien. Naistina malkite gurdi sa po prakti4ni i hubavi, a i vsqko mom4e si ima vkus. Edin haresva ogrooomni a dr haresva po malkiПървоначално написано от cherinka
Zavisi ot 4oveka.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
az haresvam sredna rabota,nito da sa prekaleno golemi,nito da sa prekaleno malki!no po-skoro bih trugnal s momi4e s po-malki gurdi ,otkolkoto s po-golemi![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Подкрепям.Първоначално написано от A_JoLiE
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
За всяко момче си е индувидуално!но точно в момента са по-модерни по-малките гърди!
А, аз да ходя да се гърмя ли, ако трябва да живея по модата?Първоначално написано от delfin4eto
![]()
![]()
Я, стига комплекси, дечица.
Харесвайте си ги такива! Не е толкова трудно.
Аз лично съм цицоманка и като видя жена с големи стегнати гърди, полудявам!На принципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече.
Собственост на Canis_Dirus
според мен момчетата си падат по големите гърди , но естествено ако са по малки а момичето като цяло е симпатично няма да го върнат заради гърдите му деПървоначално написано от Lucky&Crazy
![]()
А пък и в повечето случаи (по мои наблюдения)
момичетата с малки гърди имат много готини телца така че....![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
abe spored mene tezi momi4eta koito sa po pulni4ki imat po golemi gardi![]()
![]()
![]()
AND I MISS YOU LIKE A DESERT MISS THE RAIN! :*:*:*
Hora mnogo vi blagodarq naistina :P Radvam se che mi kazahte da ne se sramuvam ot moite mersi![]()
хахах мода при гърдите ли има хахахаПървоначално написано от delfin4eto
и защо така може би защото почечето са с малки гърди
тва мъжете какви неща налагат после защо някои жени се комплексират хахаха
Недейте така моля ви се,всички мъже различни харесват според мен
както казват за всеки влак си има пътници
Моля да не се обижда никой от поста ми
Ако стават за турска чи*ия значи са перфектни![]()
Подобно на "прическата" тип "Всеки косъм със собствено мнение", и мъжете са така - колкото индивиди, толкова различни вкусове и предпочитания.![]()