- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОМОЩ? :) (Идеи)
Искам да ви помоля да ми дадете идеи какво да пиша в балончетата, излизащи от устата на рибките от тази картинка:Тя е за отпечатване върху тениска за рожден ден на моя много добра приятелка. Иска ми се да не е нещо от типа на "Желая ти много здраве.....", а някой афоризъм или нещо подобно подходящо за случая. Дайте идеи моляяяяяяя. [-o<
Ужасно хубаво. Има само два мааааааааааааааалки проблема. Единия е, че мястотое малко, а другия, че това е леееееееееееееееко неподходящо за случая. (Момиче съм.) Така че..... други идеи?
Да живее бирата !!!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Щом е за приятелка и щом рибките са две... може би е хубаво да напишеш "Приятелки до края!" или нещо от този сорт.
Какъв край , да не би пак да пада слънцето ? Или ще бъдем засмукани от черна дупка с чудвищна гравитация ?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
няма се ..авате - БИРАТА Е ХЛЯБ!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."