.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kak da go spe4elq

Guest

kak da go spe4elq

Zdraveite
    Mnogo haresvam edno mom4e i toi ima nqkvi 4uvstva no neznam to4no kvi
    Mnoo iskam da tragnem.Neznam kak da postapq s nego.kogato ostanem na same napravo se 4ustvam kato glupa4ka i neznam ko govorq.Molq vi daite mi savet ko da praq!?! [-o<

ъъъъъъъм.... а как реши, че той има чувства?
    аре де, дай малко повече информация!
    имам само един съвет за сега - не оглупявай в негово присъствие, не изглеждай много влюбена, нуждаеща се, не се поднасяй на тепсия... флиртувай с него, но по обигран начин остави го да се чуди и да ПРЕДПОЛАГА, че може би евентуално се интересуваш от него... в същото време гледай пък да не се правиш на прекалено недостъпна, защото това също бързо омръзва...
    Every minute is another chance to turn it all around.

Guest
    ami razbrah 4e ima nqkvi 4uvsta za6toto vse mi kazva 4e sam mnoo hubava vinagi varvi sme i me pregra6ta uj priqtelki

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami razbrah 4e ima nqkvi 4uvsta za6toto vse mi kazva 4e sam mnoo hubava vinagi varvi sme i me pregra6ta uj priqtelki
    И на мен много момчета,че даже и мъже ми правят комплименти. Но това не означава,че имат чувства.

Град
    София
    Отпусни се пред него просто си представи ,че си говориш с ...... най-добрата си приятелка...примерно. Тръгне ли един път разговора после се отпускаш съпсем
    Който иска можем да си попишеме

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Отпусни се пред него просто си представи ,че си говориш с ...... най-добрата си приятелка...примерно. Тръгне ли един път разговора после се отпускаш съпсем
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Мега фен
    Град
    София
    Оф эа това няма рецепта!Просто не се спичай,дръж се естествено!Эвучи иэтъркано,ама си е вярно.Щото ,когато си притеснена си личи...Утпосни се,говорете си .....абе тръгне ли раэговора ще стане.
    [size=7][b][u]fosse cos

#~Luda_Fenka~#

saglasna sam s tova 4e trqbva da bade6 sebesu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си