- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Значи сзаедно съм със гаджето си от 2 години. Аз сега съм на 18 години. Ние преди много се разбирахме и се обичахме. Но в петък го видях с друго момиче да се държи за ръка и да се целуват. По късно когато го видях го попитах какво е онова момиче и тои ми отвърна че и мъжете имат нужди да се задоволяват. А аз го попитах "аз не те ли задоволявам?" но тои не ми отговори на въпроса. И после го попитах "защо ми причиняваш това аз толкова мн те обичам и те харесвам" а тои ми каза че и тои ме обича а аз пак го попитах" като ме обичаш защо ми причиняваш това? " а тои ми каза защото е мъж а аз му казах Жените не значат ли нещо за теб или само ги изпозваш за удоволствие? И тои ме удари по лицето и ми каза "НЕ искам да се разбираме по този начин" и аз му казах явно момичетата не значат нищо за теб щом смееш да ги удряш в лицето и тои ме удари пак но този път много по силно чак кръв ми потече и аз му казах и какво сега ще ме пребиеш от бои ли тои нищо не ми каза и си тръгна и аз седнах на една пеика и плаках и гледах как хората ме гкедат и ме задминават сякаш нищо не се е случило но едно момче на 16 години доиде при мен и ме попита какво се е случило защо плача и какво ми има на лицето и аз му разказах какво се е слуюило и тои се разплака и аз го прегърнах и тои ми каза че това което тои ми е направил не е било мн гадно и че не е имало причина защото аз съм била красива и от тогава сме си разменили gsm-ите и тои за тези 2 дни (събота и неделя) ми е звънял 5 пъти за да види дали съм добре![]()
Според вас какво трябва да направя да зарежа гаджето ми заради това 16 годишно момче което ми хареса или да си търся друго момче на моите години?
Това което знам на 100% е че трябва да зарежеш обезателно гаджето си.Никои мъж не е истински мъж щом удря жена.А това дали да тръгнеш с това 16 годишно момче го знаеш само ти,.Ако те притесняват годините е глупаво,защото до колкото разбирам това 16 годишно момче е мн по човек,отколкото гаджето ти.Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Gadjeto ti li?! Tova koeto te e udarila dva pyti?! Na tova priqtel li mu vikash...spored men e nai-kolemiqt kreten da posegne na edno momiche....Spored men shte e nai-otdachno da si namerish nov priqtel i za toq s koito si hodila 2 godini izobshto ne misli za nego veche qvno si tyrsi neshto razlichno i shtom te e udaril znachi ne znachish nishto za nego no tova e lichno moe mnenie.Ne mi se vqrva vseki da otide i da popita nepoznat chovek zashto plache...rqdkost sa ...Sys tova 16 godishno momche moe prosto da ste dobri priqteli i da si namerish novo gadje...
ТРЯБВА да зарежеш гаджето си![]()
А, кой ще си избереш е твоя работа.
Но се махай от този, защото това е само началото...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
но според вас удачно ли е да тръгна с момче по малко от мен с 3 години?
A zashto da ne e ?!Ako go obichash,haresvash,ako te razbira nai-dobre toi kakyv e problema da trygnesh s nego?! Horskoto mnenie nai-malko trqbva da te interesuva...pyrvo gledai ti da si dobre i da si shtastliva a posle koi kakvo shte misli za vas kato trygnete ;]Първоначално написано от 552552
Здравей,552552!Мила,съчуствам ти!Покъртителна история!Гаджето ти не е бивало да те удри и най-малкото е трябвало да понесе последиците от действията си!Не знам дали е уместно да останеш с гаджето,по-добре-недей,защото отношението му е било ужасно и думите му пълни глупости,за да оправдае изневярата си!Затова не си струва да бъдеш с него,щом не те оценява като личност!А колкото до момчето на 16години,явно и двамата изпитвате симпатии един към друг,можете да се сприятелите и ще видите какво ще стане.Той се е показал като истински хуманист,помогнал ти е и е загрижен за здравето ти!Дай ми шанс!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Аз съм момче...Вярваш ли ми какво му бих сторил на твоят приятел...Никой неможе да се нарече мъж ако през живота си е удрял жена. Послушай сърцето си дали искаш да бъдеш с това 16 годишно момче
Който иска можем да си попишеме
Za po-malkoto momche ti si reshavash. Az minalata godina hodih s edin 1 god. po- maluk i bqh totalno razocharovana. No mnogo zavisi ot choveka, zashtoto ima momcheta i momcheta.Ako naistina toi te razbira, a i ti go haresvash, nqma nishto losho da probvash.![]()
Защо да не е удачно?Според мен проблема е никакъв,ако ти е приятно с него и се чувстваш добре с него.Ти само може да решиш това.УспехПървоначално написано от 552552
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh sys sigurnost da zareja priqtelq si 6toto nikoi ne trqq si pozvolqva takova otno6enie...nai malko priqtelq mi!!!
pyk za 16 godi6niq...toi e ne6to otdelno...prosto bih si pomislila 4e sym svobodna..i ako me kefi...ni6to ne gubq da probvam![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi