Значи сзаедно съм със гаджето си от 2 години. Аз сега съм на 18 години. Ние преди много се разбирахме и се обичахме. Но в петък го видях с друго момиче да се държи за ръка и да се целуват. По късно когато го видях го попитах какво е онова момиче и тои ми отвърна че и мъжете имат нужди да се задоволяват. А аз го попитах "аз не те ли задоволявам?" но тои не ми отговори на въпроса. И после го попитах "защо ми причиняваш това аз толкова мн те обичам и те харесвам" а тои ми каза че и тои ме обича а аз пак го попитах" като ме обичаш защо ми причиняваш това? " а тои ми каза защото е мъж а аз му казах Жените не значат ли нещо за теб или само ги изпозваш за удоволствие? И тои ме удари по лицето и ми каза "НЕ искам да се разбираме по този начин" и аз му казах явно момичетата не значат нищо за теб щом смееш да ги удряш в лицето и тои ме удари пак но този път много по силно чак кръв ми потече и аз му казах и какво сега ще ме пребиеш от бои ли тои нищо не ми каза и си тръгна и аз седнах на една пеика и плаках и гледах как хората ме гкедат и ме задминават сякаш нищо не се е случило но едно момче на 16 години доиде при мен и ме попита какво се е случило защо плача и какво ми има на лицето и аз му разказах какво се е слуюило и тои се разплака и аз го прегърнах и тои ми каза че това което тои ми е направил не е било мн гадно и че не е имало причина защото аз съм била красива и от тогава сме си разменили gsm-ите и тои за тези 2 дни (събота и неделя) ми е звънял 5 пъти за да види дали съм добре
Според вас какво трябва да направя да зарежа гаджето ми заради това 16 годишно момче което ми хареса или да си търся друго момче на моите години?