- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da probvam li ili... ?
Tri dena bqxme s kompaniqta v dr grad i vsi4ko si be6e okey.
AZz oba4e se vlyubix v edno mom4e ot kompaniqta, a pyk toi e zaet - ima si priqtelka. Predi da se vyrnem tyk, dokyto o6te bqxme v dr grad vsi4ko be6e okey s nego si se pregry6taxme i t.n. no kato se vyrnaxme v4era vsi4k oe razli4no.
Da se probvam li da go spe4elq ili nqma smisyl?@
kak za tolkova malko vreme 6te se "Vliubi6" to4nata duma e haresa6 ili ne si ispitvala liubov ili si se obarkala ami probvai se kakuv mu e problema
Няма смисъл. Той ако е искал да има нещо - щеше да има...
Просто се е разнообразил с теб.
Точка![]()
Попринцип мъжът трябва да направи първата крачка. Остави го и не го търси.Ако ти звънне някой път действай... Ако нищо не прави по въпроса ще прозвучи малко гадно...но както казаха по-горе - той просто си е поразнообразил с теб
Който иска можем да си попишеме
absolutno,no vse pak ako iska6 moje da opita6........Първоначално написано от Анонимко
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Няма смисъл да се занимаваш с него. Явно просто си е търсел занимание и си е запълвал времето с теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
samo ti moje6 da preceni6 dali si struva...ako go iska6 dostaty4no prosto deistvaiUspeh!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Няма смисъл,не се эанимавай..
[size=7][b][u]fosse cos
На това пътуване само си е играл с теб.
Не го ли разбра?->Не си струва да се опитваш да му се харесаш!
Не е задължително пък само момчето да прави първата крачка.То вече жените станаха по нахални да ти кажа..Първоначално написано от Scared Straight
И аз не съм на мнение, че си влюбена, но си мн впечатлена и хлътнала може би
Ако е искал да има нещо-наистина щеше да продължи с държанието си и когато сте се върнали.Остави всичко така,ако има нещо то само ще си излезе на яве!
![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
6to puk ne ako tq go e haresala vse pak moje da probva .....Първоначално написано от Sam90
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Защото е зает. Забранена зонаПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
e 6tom it oi q e svalql i sa se celyvali qsno kolko e zaet......Първоначално написано от Анонимко
deistvai smelo![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Izklu4itelno tapo izkazvane!!!Първоначално написано от Scared Straight
Koi ti kaza,4e vinagi majete trqbva da pravqt parvata kra4ka???Koito e po-samouveren i otvoren toi 6e q naprai!