- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Диамантите
някой има ли играта DiamonMine , ако я има моля да ми я прати! Ше му дам скайп! Благодаря !
Ма оцели раздела да знаеш![]()
Който иска можем да си попишеме
няма значение какво съм оселила, искам игратаааПървоначално написано от Scared Straight
![]()
![]()
![]()
![]()
Като я искаш толкова много ,си я намери сама ле дее*а
[size=7][b][u]fosse cos
ahahahah mn se tvarite neshto mi se struva...
po svobodno go davaite![]()
xaaxa
Ше го даваме ,както искаме![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ако беше по любезна,а не толкова нагла 100% щяхме да ти я дадем.Сега си я тарси сама
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
аман от смотли
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
бъдете малко по-услужливи бе хора, като мен например
казвай как искаш да ти я пратя Stefityyy![]()
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Първоначално написано от 182+44_4adel
и аз съм руса.
![]()
![]()
![]()
кажи skype !
ei basi zlobata, za tui nqma se oprai darjavata
az li da sam nagla ? i s kakvo go pokazah aahahahhaha
a za tva dali sam rusa, kakvo obshto ima s temata samo ne razbrash ??!?!
i ne se sforsiraite mnogo, do nikade nema q dokarate
are sq da me pomnite s dobro i nmz![]()
krisi kaka veche si q namerih ne se vprqgai i ti mnogo {}Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
ninsy koq beshe ti be moito momiche, che da govorish ?
да и аз съм доказателство(бях руса)Първоначално написано от 182+44_4adel
О, не се притесняваи,изобщо не съм се впрегналаПървоначално написано от Stefityyy
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
o vaobshte ne mojete da me pritesnite,badete spokoiniПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
))
hehe ami taka e... kato ne znaqt che ima mIRC, skype i procheeПървоначално написано от sasha_90
:P~~~~
Нима има такова нещо като mIRC,стига бе не вярвам.Добре че ти доиде във форума,за да ни кажеш че има mIRC.Първоначално написано от Stefityyy
ami qvno dobre che bqh az..Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
)
aide beshe mi mnogo priqtno da me pomnite s dobro! {}
q ne obijdaite momicheto we...drygade si izbivaite shibanite kompleksi....Tupanari![]()
![]()
![]()
v toz forum vsichki mnogo umni,mnoogo veliki...pylni myhliovci
Тогава заключвам!Първоначално написано от Stefityyy