.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li prostili edna iznevqra?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da, na vseki se slu4va.

22 55,00%
  • Ne, tova zna4i ne me obi4a

18 45,00%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    neustanoveno

Bihte li prostili edna iznevqra?

Kak 6te reagirate ako razberete 4e gadjeto vi e izneverilo?
    ***do not wish to be anything but what you are...
    and try to be that perfectly***

Град
    neustanoveno
    Не можеш да простиш и да забравиш, но можеш да простиш и да продължиш

vse pak vseki gre6i....no dali tova moje da byde prosto 'gre6ka'
    ***do not wish to be anything but what you are...
    and try to be that perfectly***

Guest
    бих го заебал ако е момче а ако е момиче бих я обесил на някое дърво.

Zavisi ot iznevqrata, ot kolko vreme hodq s mom4eto i dali go obi4am. Ako nqma ni6to seriozno.. vsy6tnost togava 6te go zaeba nabyrzo 4e taka i taka nqma da mi puka osobeno za nego, a ina4e ako se polu4i ne6to po-seriozno mejdu nas toi,sled kato e vidql 4e edin pyt sym mu prostila, nqma da spre da se natiska s tazi onazi... Ako hodim seriozno i si go obi4kam i da kajem samo se e celuval s nqkoe momi4e, sled tova ot nego sym razbrala a ne ot drug, ako mu e gadno, 6te go ostavq da postrada nqkolko dena i sled tova vse edno ni6to ne e bilo, ako ne se razkaiva, mainata mu i bez nego 6te mina Ama ako e ne6to pove4e ot celuvka, t.e. sex, togava da se nadqvq da ostana pri nego... Ama pove4eto pyti mai 6te prostq
    Za da se vkliu4i6 v edno stado ovce, predi vsi4ko trqbva da si ovca

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Аз пък бих попитал с какво по-добър е бил той от мен, че да ми изневери!Се пак нали сме гадйета, не би требело да става така, това според мен би било неуважение към л'бимия човек
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami ako sum naistina vlubena,a lubovta e slqpa,moje bi bih prostila, no a ako ne e ne6to tolkova istinsko-...ne
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    София
    Преди си мислех,че не бих простила,докато не ми се наложи сама да реша дали бих го направила!Разбира се обстоятелствата са много важни,но когато човека с когото бях ми доказа,че наистина съжалява и се разкайва за грешката си на мен не ми остана нищо друго освен да простя!Но от голямо значение беше това,че много го обича и си мислех,че не бих могла да живея без него!

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Zavisi ot mnogo ne6ta , no po princip bih prostila stiga da ima osnovatelna pri4ina za tova , razbira se =)

Охх, зависи от толкова много неща. Какви са били отношенията ни, когато е станало. Бил ли е пиян. Харесал е тялото или характера й. И какво точно са правили. Но като цяло бих простила, но сериозно бих се замисляила над отношенията ни. Защото една изневяра по-често е симптом, че нещо не върви, отколкото причина.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Да бих простил 1 изневерява, въпреки че съм изкл. импулсивен. Има една единствена причина зареди която бих простил - ЛЮБОВТА

4uvali li ste izraza:4esto pyti malka gre6ka golqmo 6tastie ry6i?
    ne kazvam 4e iznevqrata e malka gre6ka no predi da si praq izvodi za kakfoto i da bilo bix proverila kakfo to4noe stanalo!
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Гласувах "за" но в случая зависи.
    1.С кого?
    2.Защо?
    3.А ще има ли втори път?
    Ако найстина знаеш че е боли само спонтанно и човека те обича супер много ще му простиш.Ако и ти си му изневерил преди това и двамата ще си простите.Обаче ако смяташ че вече е твърде рисковано да имате връзка(ще изневери пак)късаш!

ami az mislq 4e edna iznevqra ne e tolkova stra6na pr.Ako dvama 4oveka sa ot mnogo vreme zaedno ponqkoga trqbva malko raznoobrazie.
    No ako iznevqrite stanat pove4e tva ve4e govori 4e 4ovekut koito vi izneverqva zna4i ve4e ne vi e tolkova blizuk.

Повече от фен
    Otgovora mi se otnasia za gadjeto mi i toi e-NIKOGA, za6to mislia 4e ot dosta vreme sme zaedno i ako iska ne6to po-taka moje da me pomoli, pak i sex bez 4uvstva i strast, a samo za sporta edva li si struva razdialata, da se nadiavam 4e niama da se naloji da mislia po toia vupros

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Ta nali lubovta znachi da proshtavash neprostimoto..zashto da ne prostq sled kato obicham..

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ami da bih prostila edna iznevqra,no ako e samo edin pat.Kogato chovek obicha moje da prosti vsichko.No az ne obicham da se prekalqva s moite chuvstva.Ako choveka mi iznevri edin pat shte mu prostq.No povtori li go mnogkratno togava veche ne znam.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Mislq, che bih prostila vednyj, no ako se povtori edva li. Vsyshnost neznam...az sym super revniva i nz ako mu prostq kakvi shte stanat otnosheniqta ni, i dali nqma da e po-dobre da ne mu proshtavam, s smisyl takyv che ako mi izneveri i mu prostq, mnogo trudno shte si vyrna doverieto v nego, a kakvo e edna vryzka bez doverie. A moje i da zabravq, zavisi ot vsichko!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

mnogo protivore4ivo 4esno kazano!
    6te sam blagodarna 4e mi e kazal koeto zna4i 4e me obi4a
    no tova 4e go e napravil mnogo 6te me narani no bih ostanala s nego za6toto mi e kazal....
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

6TOM VEDNU6 E STORENO 6TE SE POVTORI I POTRETI I T.N.
    Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    mi zavisi i ot iznevqrata... ako e nevinna celuf4ica bix... ako stane na vapros za ne6to dr. tvyrdo NE!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

bih prostila vednuj..no 6te 4akam dobro obqsnenie i razbira se kompensaciq! Ako se povtori ... grabvam pu6kata i 6te ima "Bqgai kopele!!!"

Смятам,че ако сегашният ми приятел ми изневери ще го приема много тежко и няма да му го простя.Без всичко си имаме проблеми,но не мисля,че би го направил,първо му имам доверие и знам,че ме обича.Не бих му го простила точно на него,защото по хиляди начини ми е доказвал,че ме обича и знае,че ако го направи много ще ме нарани,а той иска винаги аз да съм щастлива,а и много хора отстрани казват,че е доста влюбен в мен ,тъй че не вярвам това да ми се случи.Ако пък все пак се случи може би ще му простя,защото го обичам прекалено много и все пак ще му покажа,че не трябва да прави повече такова нещо.Според мен при изневярата и сръднята има нещо общо - след време ти минава,само губите време в глупави цупеници - тъй че няма смисъл.

Град
    burgas

slushva se

Mnogo e gadno kogato ti izneverqt no mislq 4e na vseki se sluchva da ispadne v losh moment i togava do nego da ima nqkoi koito da go uteshi i da mu pokaje saprichasnost ili pak v moment na slabost da si legnesh s nqkoi...

Chesno da vi kaja,az mislq che tova do golqmo stepen e vapros na licno mnenie.Zavisi ot mnogo neshta!Povecheto hora smqtat che sled kato sa im izneverili ,vse edno sa izvarshili nqkakvo prestaplenie i az ne sam saglasna s tova.Nikoi ne e savarshen!Ako bqhme bezgreshni,ako bqhme angeli,ako bqhme savarsheni shtqhme li da sme na zemqta?Ne.Shtqhme da sme nqkade v nebesata...No da ne ispadame v podrobnosti.Ako stava duma za segashniq mi priqtel - rabira se che shte mu prostq,na vseki se sluchva.I vse pak az mislq che toi ne bi go napravil,no vinagi trqbva da si imame edno na um No ako razbira se toi e hodil s nqkoq druga dalgo vreme,dokato hodi s men - togava veche shte se zamislq...

[Big`Sister]
    Guest
    Vsy6tnost parvo trqbva da razberem za6to se e izvar6ila iznevqqrata...za6toto pri4inata moje da e v samiq teb(za6toto ve4e e omraznalo da se celuva6 s edin i sa6t 4ovek..i dr)Iznevqrata obiknovenno vodi do krai na vrazkite...zna4i m/u horata ne e imalo doverie i razbiratelstvo...taka 4e predi da razberete za6to nqkoi e izneverill..razberete za6to... :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си