- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Тя отиде на рожден ден,на който имаше по-голям мъж
Абе ИДИОТ, как си решил, че съм момиче ве?! И да ти кажа тва твойто не е грижа, ами си е точно параноя! Странно.. твърдиш, че ние сме малки, а ти се държиш като дете. НЕ ми трябват няколко годинки, за да проумея нещата, защото имам твърде много приятели с по 10тина години по-големи от мен, за да ги мисля за педофили. Не е нужно да "чакаш да стане"! Ти по тая логика не тряя се качиш в кола, щото МОЖЕ БИ ще катастрофира...
Ти на колко си бе ?
Само недей обижда щот нито ме знаеш кой съм нито нищо.. Да речем че не съм го прочел.
Целта ми не да се плюем пред монитора...
Не казвам че всички са такива - просто специално за този случай, се събраха, шушукане, само той е там макат че щеше да има и други на по тяхната връзка но странно не бяха поканени.. алкохол, а той жена и дете и е там сам с 6..
Въпроса е че само се чете тук, а не ги знаете какви са всъщност не можете да усетите точно ситуацията.
Ясно ми стана, че и те не могат да ме разберат и че и аз имам вина. Днес ще се разберем.
Съжалявам, не искам да обиждам никого - нормално е когато кажеш на някого, че не му стигат годините да се обиди, не мислиш ли?Първоначално написано от Анонимко
Ами не можем да усетим ситуацията, защото ти не ни я представяш - повтаряш само как жена му е извън града и как си шушукали...
emi spored men si postapil po nai-dobriq vamojen na4in i tazi priqtelka ranu ili kasnu 6te ti bade blagodarna![]()
![]()
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Еми колкото мога ви го обясних
Мерси на всички за отговорите.
Ще имам напедвид всичко.
![]()
Zdravei!!!Az mislq 4e ti si postapil mnogo pravilno,za6toto edin 30-godi6en maj nqma kakvo da pravi pri momi4eta,koito sa dva pati po-malki ot nego.A i az ne mislq 4e imat nqkakvi ob6ti temi na razgovor i interesi.A i e vqrno 4e naposledak ima mnogo pedofili.No vse pak otidi pri priqtelkata ti i i obqsni vsi4ko i ako tq te razbere 6te ti prosti a ako ne neznam.Aide 4e mnogo se razpisah 4ao!!!
baby_kiss4eto
Всичко се оправи. Всичко е по старо му. Разбра ме
Мн си я обичкамРадвам, се че това нищо няма да промени, даже милата не може да ми се нарадва сега да навакса
Благодаря на всички, използвах думите дори на някои и ми помогнахте точно как да се изразя и обясня.
![]()
Ами аз бих си помислил, че щом като мъжът е женен и има деца, значи би трябвало да има и мозък. Той сигурно е присъствал, за да ги "варди" да не направят някоя простотия.
moje da e striptizior az imam edin poznat na 35 striptizior ama me symnqva
po temata i seriozno-est 4e si prav basi 15 godi6nite urvi