Искам да Ви попитам нещо, ама искам по-така задълнбочени отговори, а не от по 2-3 думи...
И аз си имам мнение, ама искам да чуя и другите

Как бихте се почувствали и какво бихте си помислили, ако имате пр-ка, която мн ви обича и харесва, и вие също.
Но най-добрата и пр-ка си празнува рождения ден с нея и още 4-5 момичета включително и един и един 29-годишен мъж (който си има жена и дете, ама са извън СтЗ...). Аз не бях поканен защото едно от момичетата (което беше домакинка) не ме понася ама това е др тема.
Какво е мнението ви.. как бихте се чувствали тя и още няколко момичета на по 15-16 години и един 29 год. Не знам какъв, но според мен не е нормално 30 год мъж да ходи на роден ден на 15 год лапета... нито на акъла нито на нищо са му. И ве пак ме беше страх за пр-ката ми и то мн. Щото доста педофдилчета се навъдиха напоследък... мн гадно и обидно ми стана..
Издържах само час и половина и й писах смс-и и накрая тя предпочете да си отиде и се разстрои... но мен това ме заболя.. че тя даже не можа да внесе малко спокойствие в мен и да ме преразположи да не се притеснвам.
Сгреших ли че направих "сцена" или съм прав донякъде.. щот си дърежа мн на нея ама...
Според мен не е нормално това.
Сега сте вие.
БЛагодаря че изгубихте време и ми отговаряте, наистина мног МНОГО ми е важно да ви чуя...

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!