Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
Приятел, много правилно си постъпил,защото е близко до акъла,че ония е чакал да изпадне някаква оферта.. Обясни на приятелката ти,че не си го направил от ревност ами просто те е било страх ония да не направи нещо с нея.
napulno normalno e ako si ot tip revnivi?(koeto revnost zan4i 4e ne si sigyrne v sebe si dali priqtelkata ti durji samo na teb koeto puk su6to zna4i 4e i nqma6 doverie) i e bilo banalno i gadno za neq da q revnyva6 sled kato tq otiva na rojden den ne na pijameno party s nego.sega trqbva da i se izvini6 4e si se durjal taka.i kvo kato ne si bil pokanen vie da ne ste dype i ga6ti.dai i malko svoboda vse pak tq e na r.d. na nai dobrata si priqtelka.
Ето затова не исках да пишат момичета под 17 поне....

А бе това казвам бе - че и имам вяра, но няма вяра на един 30- годишен с жена и деца отишъл на р.д. на 2 пъти по-малки...
Дал съм и свобода, не съм я ограничавал кой знае колко. Да подчертая и преди съм я пускал на рожден ден и партита с тия момичета. ама просто този път ситуацията беше тъпа...
И не съм имал нищо напротив че не съм поканен - аз си предполагах че няма да съм не съм искал да сме дупе и гащи..
Говоря специлано за този случай.
Не се обиждай нито искам да се караме, но ти мислиш като по-малките.
Явно възрастта ли има значение в разбирането вече не знам.
nqma problem ne se obijdam,ama vse pak ti si po4nal skandala zatova ti kazvam da i se izvini6 vsqka jena harsva vnimanieto ot priqtelq i no ne i kogato i pravqt sceni na revnost i nedoverie.sega kogato znae6 4e ni6ty ne se e sly4ilo vqrvam 4e razbira6 4e ne si bil prav i da vse pak e stranno 30g na rojden den na 15 g ama moje da sa priqteli nqkvi nz....