Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Ами да, с право си се притеснявал.Кофти е ,че не са те поканили,но все пак домакинката не те понася !Иначе няма нищо лошо приятелката ти да ходи по купони и беэ теб,все пак не сте върэани един эа друг,завай и свобода.А и ти си я поэнаваш.Ако и имаш доверие и энаеш,че не би направила някоя глупост,не се тревожи толкова,но ако и нямаш доверие,става лоша работа !Една връэка беэ доверие е много кофти нещо....а и още в началото ти спомена ,че нито тя ,нито ти имате чувства един към друг.....какъв е смисъла на връэката ви ?
О боже НЕ!
Ти четеш ли правилно... до ся пея, че супер мн я оничам ти какви ми ги приказваш?!?
И и имам доверие, нямам доверие на оня там си.
Това че е 29 год и има жена и дете/деца ама те са извън града и той отишъл на рожден ден на 6 момиченца така да го кажем трябваше ли да ме успокои...
Даже точно като я изпратих дотам нещо и шушукаше рожденничката за оня и се държеше някак си малко странноно.. мисля че тя го харесва (така изглежда отстрани) и опр не ме успокои много тоя факт.

На по-горния пост. -> мен не ме притеснява че тя щше легне с тоя - аз знам че тя няма д аго направи - ама знам ли тоя каквоможе да направи на тях/нея.. той ако поиска може лесно да ги преучи особено под влиянието на алкохол.. пък и щом само него са поканили а няма и други значи този е с нещо по-специален .т.е има вероятност нещо да има/да се случи...
Не ме разбирате относно колко я обичам и вярвам в нея. Не става дума за вина само в нея а като цяло за цялата случка и редицата събития и накрая мн неща се събраха и аз не съм от желязо... точно пък шото ми пука за пр-ката ми го направих това.. и не мисля че ч държа в кклетка в сравнение с другите двойки като ги слушам как се държат един към друг...