.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    щастливката
    Guest

Възможно ли е ?

Здравейте на всички от този форум. Доста неща съм научила от вас но сега искам да попитам нещо. Момиче на 20 години съм преди 6 месеца скъсах с приятеля си и не се бях обвързала с друг, имах сексуални контакти с др но само толкова може би ме е страх от чувството болка да не се повтори пак но.....Срещнах др момче и една вечер започнахме да се целуваме само толкова за една вечер /да отбеляжа аз с това момче имах връзка преди 2 години и сега го познавам мн добре добри приятели бяхме/ не съм си и помисляла че може нещо да се получи между нас чувства имам към него но са минимални но имам чувството че всеки изминал ден май се влюбвам страно но факт, в мислите ми само той и вечерите прекарни заедно. Виждаме се често тои през др време пътува мн мил, прекрасен човек, разлика в годините минимална. Та исках да попитам може ли от една вечер породена от нощни емоции, алкохол, и прекрасни мигове, нежности сладки думи и т.н. секс да има чувства? Възможно ли е това? не сме говори дали има нещо повече от сериозно просто не му е още дошло време пък и аз от една стран анейскам, все още не см преживяла старата раздаля но все някога трябва да намеря човека до мен, които да ме обича и уважава, нейскам пак да бъда наранена и предадена. Благодаря предварително на тези, които отделиха време за въпроса ми!

Според мен е възможно. защото точно онази вечер си била отпусната и си правила точно това което искаш... а резсултата - било ти е хубаво.
    Според мен не бързай щом още не си преживяла старата раздяла.. карай лека-полека и виж какво ще стане. Остави се буквално на течението и слушай сърцето си
    Според мен е възможно да стане нещо, само трябва да се убедиш че е взаимно мисленето...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    Хм.. имаме сходни ситуации.. само, че при мене на другият ден все едно не беше станало нищо... Все някога трябва да преодолееш тази раздяла с бившият ти приятел... Но не прибързвай с този пич...Хубавите работи стават бавно.
    Който иска можем да си попишеме

tva mila my kazvat lubov ot pruv pogled prosto ve4e si osuznala 4e toi e ne6ty pove4e ot drygite i ot priqtelstvo vsi4ko se e prevurnalo v ne6ty drygo.produljavai napred s nego i yspeh
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Naistina trqq da se otyrsi6 ot taq tejest...qvno biv6iq ti teji..prosto prodyljavai..nqma smisyl da se zabiva6 v minaloto..ima nezabravimi no nqq nezamenimi...toest moje da e bil specqlen za tebe oba4e vinagi trqq se izpravq6 na kraka i da prodyljava6...vinagi 6te ima o6te i o6te prekrasni hora v jivota ti kato tozi s koito si spala...ti spokoino moje da si se vlubila v nego i taka zvu4i...oba4e nikoi ne ti kazva za nego kak sedqt ne6tata..taka 4e ..postarai se da razbere6
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    няма невъзможни неща
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си