.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Ако пия аспирин ще ми свърши ли по-бързо?

Извинявам се първо за глупавия въпрос, ама ме интересува много ...Чувала съм, че при приема на аспирин по време на менструация кръвотечението се усилва. Та въпроса ми е дали ако го пия в по-големи количества кръвта ще изтече по-бързо и менструацията ще спре по-рано. Мерси предварително.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest
    Изобщо не е така!
    В голяма заблуда си. Не пий повече от 1 аспирин наведнъж, защото може да се натровиш.. като гледам не си много голяма.
    Не прави това!! И кажи на тоя дето ти го е казал, че не е вярно!

Нямах предвид много наведнъж, а примерно един път дневно. И съм си доста голяма, но непросветлена по този въпрос. Но щом е вредно няма да опитвам.

-
    Guest
    Q ne se trovete s hapcheta bez ni6to!!!
    Ako e imalo ne6to, koeto da spira mesechniq cikyl bez nikakvi drugi posledsviq vyrhu organizma... otdavna Jenite nqma6e da imat problem!
    Aspirina e e vreden... i prekomernata mu upotreba moje da ti dokara nqkoq qzva! taka,4e vyob6te nedei da pie6 Aspirin po nikakyv povod!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    По никакъв повод ?!
    По-полека...
    - Всички авто-части на едно място!

Vijte ...otnostno menstruaciata..ne moje6 da q sprq6..No po-barzo minava ako priema6 po-goqlmo koli4estvo vitamin C..priemrno si vzemi ot aptekata i pii po 2...nqma da ti navredu ..i se mahni s toq asperin..mackata e prava smao 6te se natrovi6 :] i nai mn kato te zaboli glava da ne ti pomogne ;D .. no vitamin C deistva... ;] poen az go vzimam prez lqtoto 6ot..si e maka seki mesec ..
    Uspeh4eta

ti luda li si..? asperin,oooo,boje iztrai tam 4-5 dena dokato ti svar6i
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

-
    Guest
    Mariika_vd e prava! Po-dobre pii VItamin C,4e pone 6te si sigurna,4e nqma da ti navredi! Zabravi za aspirina...

Идеята на менструацията не е да изтече точно определено количество кръв, а да излезе яйцеклетката и после да се обновят и прочистят половите органи. Ако предизвикаш кръвотечение, няма да ти спре по-бързо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Благодаря на `Death`Whore`` за отговора. Това ме интересуваше.

Град
    In Devil's Castle
    а за витамин С...по колко трябва да се взима на ден,за да ти свърши 2,3 дена по-рано (защото моето е по 6,7 )
    someone else...

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    То мисля, че не свършва по-рано, ами ти става по-слабо просто...

hottie
    Guest
    ако пиеш аспирин няма да ставаш от тоалетната и трябва да си сменяш превръзката/тампона през 20 минути

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си