- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- help me ...
zdraveite ... mn se nadqvam da mojete da mi pomognete ... zna4i az si haresvam edno mom4e i se nadqvam 4e i toi me haresva (natiska mi se , vinagi nezavisimo dali sme v kompaniq ili ne mi obru6ta vnimanie i t.n.)lo6oto e 4e spored sestra mi toi e playboy i nz dali naistina izpitva nqkvi 4ustva kam men ili ne!!!problemite mi ne svur6vat do tuk !!! toi zamina za 2 meseca (lqtnata vakanciq) ... a kato se vurne nz dali 6te e su6toto ... a o6te po lo6oto e 4e slu4aino se zapoznah s bratov4et mu .... a toi me haresva .. a az nego ne .. ve4e dva puti mi predloji da trugnem i dvata puti mu otkazah .. mn sam oburkana i nz kvo da pravq mn si lofkam .. no bratov4et mu ne se spira a ne moga da mu kaja 4e ne iskam da trugna s nego zaradi bratof4et mu .... kakvo da pravq?!![]()
Правилно постъпваш,като отказваш на братовчед му.
Не бива да си играеш с чувствата на хората.
Казваш,че този който харесваш е заминал,....->ако наистина има искрени чувства към теб,те няма да изчезнат за 2 месеца.-Ще се запазят.Ако те харесва ви пожелавам да се съберете и да бъдете щастливи.
mersi mnogoi az silno se nadqvam ni6to da ne se e promenilo
![]()
Opredeleno ne trygvai s bratov4eda, samo i samo, za da ne go narani6...prosto mu obqsni 4e haresva6 drug i tva e. Pyk za mom4eto, koeto haresva6...nadqvam se ne6tata da ne se promenqt, ama za celta, vzemi mu pi6i nqkvi smsm-4eta, 4uite si tva-onova. nedei prekysva vsqkakva vryzka s nego 6toto tva sa 2 meseca i ne se znae dali ako napylno go ignorira6, 6te si zapazi 4uvstvata :] Ina4e si trygnala po praviq pyt :P Good Luck!
Every moment is another chance...
Добре си направила, че си отказала на бративчеда.Аз ако бях на тебе бих изпратила едно смс-че на момчето което харесваш от рода на " Ти замина и вече голяма звезда стана и не се обажаш" или нещо от сорта. От там ще стане лафа и ще си мисли за теб.
![]()
(:
Ми,не знам какво да ти кажа...Според мен няма смисъл да си пропиляваш лятото в надежди и копнежи по някакво момче,което ще видиш след 2 месеца.До тогава може да се хванеиш с друг,да скъсаш с него,да се влюбиш в него и да забравиш въпросното...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Здравей,demimur!Изчакай и виж какво ще стане с момчето,което харесваш,само времето ще покаже резултата!А колкото до братовчед му;ако продължава да настоява да тръгнете,му обясни,че харесваш друго моче и нищо не може да се получи между теб и него!Предполагам,че след като му го заявиж по най-демонстративния и ясен начин,ще престане да ти досажда!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ми в крайна сметка имаш правото да ходиш с когото искаш...а колкото до това,че момчето,което харесваш,е плейбой ..мога да ти кажа от собствен опит ,че плейбоите са такива до един момент ..доакто не намерят момичето,което наистина харесват и после от тях излизат дори още по-готини момчета ...така че -не се отказвай от него !
mersi mnogo na vsi4kitva e 4e az sam kazala na bratov4et mu 4e ima drugo mom4e ... no toi pak nastoqva i nz kvo da mu kaja ...
![]()
значи изчакай да се върне за да видиш как ще се държи ако продължава да се държи така поговорете и му кажи какво изпитваш питай го дали и при него е така и ако е такадобре правиш че не даваш напразни надежди на братовчед му
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
10x mersi mnogo na vsi4ki![]()
е,считам темата за приключенаПървоначално написано от demimur
![]()