.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Moreeee

Guest

Moreeee

E,kakvo mislite da si vzemete za pochivkata na moreto? Az v momenta si pravq spisuk,za da ne zabravq neshto..no...shte sum vi blagodarna ako me podsetite za oshte neshto chrez vashite spisuci

Az sym si na moreto trqbva da pravq spisyk za planinata :Pp

Ami ne6to koeto vinagi zabravqm - 6ampoana si plajnoto maslo 4etka i pasta za zubi. Glasq gi i vinagi gi zabravqm izvan kufara ..
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Пари и бански. Друго не ти трябва

Guest
    parfiumche sushto,greben (chetka),sapunche,plajno mlqko..abe po-neobhodimi neshta

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Пари и бански. Друго не ти трябва
    На същото мнение съм!
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аз лично без сешоар не мога.Гледай него да не забравиш.Отделно пари,бански,четки за коса и зъби,шампоан,плажно мялко,зарядно за телефон,фотоапарат и такива работи.ако тръгна да права списък ехее.. моят багаж винаги е огромен.Все едно се местя завинаги да живея някъде като тръгвам за почивка
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Малее на мене 2 куфара трудно ми стигат Миии зимам яко дрехи, джапанки, цайси, гердани и т.н. ... четка за зъби, паста, лосиони и глупости, плажни масла, мп3, парфюми (редовно забравям и тряя си купувам некви боклуци от там )...ммм кво още ... бански ест ПОНЕ 2-3 чифта, щот веднъж ми се къса и не можах да си намеря готин и си зех некав смотан... зарядното за телефона.. ми нз друго кво
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Никой не каза фотоапарат. По принцип не обичам да се снимам много, ама на морето задължително

Повече от фен
    Аз съм за зарядното на телефона с две ръце, винаги си записвам за него ..it's so important и машинка против комари задължително ии...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ааа аз повече с цяла раница пълна с глупости НЕ ТРЪГВАМ...само да ми тежи и да се чудя как да я скатая,че да не изчезне докато спя.
    Другия път само четка,паста,бански,къси гащи и тениска-дълги гащи и суитчър,сален чувал и книжката.

shte si vzema dreshki telefona (4e kak ian4e ) fotoaparata mi (zaduljitelno!) banski havliq.. iii mai tova :}}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ох аз както винаги ще помъкна каквото успея да натикам в колата... това ще рече сума ти дрехи гримове,лакове,обеци ,герданчета,лосиони ,парфюми ,фотото,телефони,зарядни,ча нти,обувки (най-много) ,четка за зъбки,за коса четка и какво ли още не
    аа и против комари
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    китарата...
    на първо място =D> =D> =D> =D> \/ \/
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си