значи проблемат е следния:тази година на една екскурзия се заиграх с едно момиче от другия клас просто за една вечер...работата е там че аз започнах да гледам с други очи на нея,смисал не исках да бъдем само приятели.Тя си имаше приятел от 1год.Няколко седмици след тази екскурзия по цял ден си пишехме в скайп и на купони винаги бяхме заедно и какво ли оште не Нейни приятелки ми казаха че не сам и бил даже никак безразличен и дори повече...Всичко се нареди тя остави стария си приятел и сега сме заедно,НО не съм сигорен дали изпитва още някакви чуства към стария си приятел.Работата е там,че миналата седмица спах в тях и случайно видях снимка на бившия и приятел на витрината както и други две снимки на които са заедно.Тази година трябваше да бъдем студенти в сф. обаче в4ера разбирам че приятелката ми няма да ходи тази година поради някакви глупости...сега тя ще остане в града в който се намира и бившия и приятел{а града не е никак голям и така тя според мен ще го забрави по-трудно}кажете какво да правя!Страх ме е да не я загубя