pi6a v tozi forum,za6toto se nadqvam nqkoi po nqkakuv na4in da mi pomogne...az sam na 18godini.s moq priqtel sme ve4e 9 meseca(toi e na 20).ot na4alo vsi4ko varve6e idealno,obi4ahme se mnogo,no sega ve4e ne e sa6toto.ne moga da go poznaq.ne znam dali e zaradi men ili zaradi drugi problemi,ve4e ni6to ne mi spodelq.zapo4na da pu6i treva,premina na tvurdi narkotici... kogato opitam da govorq seriozno s nego toi me otbqgva.ve4e zapo4na da mi posqga,a kogato mu kaja,4e iskam da se razdelim me bie mnogo lo6o opitah kakvo li ne,ne prestava nito s narkoticite,nito da me bie...nakarah priqtelite mi da se opravqt s nego,no i tova ne pomogna,sled tova poboqt be6e o6te po-brutalen.vednaj vidqh kak se natiska s druga,no kogato opitah da govorq s nego za tova stana kakto obiknoveno kogato go qdosam!nzn kakvo da pravq!kak da go zareja,kato mi kaza,4e 6te me ubie ot boi,a kak i da sam s takuv 4ovek!kazah na na6ite,no kogato Ivan razbra stana o6te po-lo6o!tvardi,4e me obi4a,vapreki vsi4ko!az znam,4e e luja,no ve4e me e strah dori da razgovarqm s nego ako vie bqhte na moe mqsto...kakvo bihte napravili,kak bihte se ottarvali ot takav 4ovek,kato znaete kakvi 6te sa posledstviqta...molq vi,pomognete!!!