.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Нередовна мунструация???

Подобно на много момичета и моята менструация не е редовна. Първият път, когато ми дойде беше декември, посли февруари и ... край! От тогава не ми е идвало. Все пак съм на 13 и половина, но ... Трябва ли да отида на гинеколог или просто да чакам???

-
    Guest
    Ot togava sa minali 4 meseca... otidi na lekar! Makar, 4e e syvsem normalno otnachalo da ti e neredovno! No vse da ne se pritesnqva6 otidi!

Принципно подобни неща се получават в първите 1-2 години, на мен ми пропусна веднъж и после беше като чешма. Но 4-5 месеца са много, отиди на гинеколог. И ако се подлагаш на драстични диети, да знаеш, че от тях цикълът се прецаква.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не, не се подлагам на диети. Достатъчно слаба съм (даже повече от достатъчно). Досега не ходих на гинеколог, защото ме беше малко срам , но щом трябва ...

-
    Guest
    Abe da ti kaja i men me e sram i strah,no po-dobre da go iztyrpi6 za polovin chas, otkolkoto cql jivot da si nosi6 posledstviqta nali?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Може и нищо да ти няма, все пак и факта, че си доста слабичка може да оказва някакво влияние, но наистина е по-добре да отидеш на гинеколог, направо не знам какъв е този масов срам и страх от страна на момичетата ?
    Да не сте прокажени там долу?
    Гинеколожката е виждала достатъчно ***** ..., надали ще я впечатлите с нещо ново
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Hidden girl :)
    Guest
    I az imam podoben problem.Doide mi vednyj prez qnuari i tova be6e.Na 14 i polovina sym,niska i slaba

Guest
    ni6to ti nqma napalno normalno v purvite 2 godini da ti e neredoven 4etox daje 4e na nqkakvo momi4e ne my idvalo 6 meseca tai4e yspokoise 6te doide no ima i xap4eta za redoven cikul edna fr pie ama nz kak se kazvat ne6to kato vitamini sa

Явно ще ходя на гинеколог ... Бихте ли ми казали колко горе - долу ще ми вземе за прегледа, че не искам да ми изръси някоя сума, която нямам в момента?

С направление е по-малко от 2 лева. Иначе е доста скъпо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    А защо не си вземеш направление от джи-пито ти? Ще ти излезе безплатно. А Потребителската такса която я има в горния постинг в размер на 1.80 тя не се отнася за теб защото си непълнолетна, само пълнолетните си плащат. А ако искаш да ходиш на часно /без направление/ зависи дали този които те преглежда е само д-р, проф. или доц. До колкото си спомням цената при д-р е 15лв, при доц. е 20лв а при проф незнам сигурно е повече... За това е хубаво да имаш направление... Айде успех и не се плаши.. аз на твоята възраст тръгнах на гинеколог,но заради яйчници...

Ами аз не съм си вкъщи. На гости на роднини съм и скоро няма да се прибирам, така че няма да мога да си взема направление. Началото на другата седмица ще ходя на гинеколог. Ами ако отида при гинеколога, който си работи в болницата, ще ми взиме ли нещо при положение, че съм непълнолетна?

П.П. Снощи почувствах адски болки в кръста. Досега не ми се е случвало. Не можех и да се наведа. Днес молко понамаляха, но знам, че преди да ти дойде и по време на цикъла, имаш болки в кръста, корема ... Та ... въпросът ми е дали това е нещо като симптон, че скоро ще ми дойде?

Hidden girl
    Guest
    Ole ,v4era kato pisah tuk i malko sled tova zabelqzah,4e mi e do6lo Ne se byzikam,tolkova vreme go 4akah i nakraq kato pisah tuk mi doide...da bqh znaela da pi6a po-rano Ina4e ne me bole6e korema ili krysta vyob6e Dano ti doide i na teb,da ne se pritesnqva6...znam kakvo e

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Да ще ти вземе като един нормален преглед на часно около 20лв си приготви... за всеки случай. Но пък от друга страна е хубаво да имаш и повече. Да това може да е симптом но може да не е така че е най-добре да се консултираш със специалист.
    П.С. Пиши после какви са резултатите.

Повече от фен
    Ami i az sas netarpenie o4akvam da mi doide

Тая седмица не годих на гинеколог, защото нямах кога, а то па взе, че вчера ми дойде. Но ... Утре заминавам на море и не знам какво да правя ... Айде, дори и да не се къпя 1-2 дена, няма проблем,но и представа си нямам колко ще ми продължи ...

na teb ti zna4e ti zakasnqva po4ti 6 meseca otivai na genekolog be momi4e nirmalno e da ti zakasnee nai mnogo 3-4 meseca otivai moje da e ne6to serioazno no ti pojelavam da ne e

emi da ti kaja ne trqbva da se pritesnqva6 izob6to daje...i mislq 4e hodeneto na ginekolog e izli6no vse pak si samo na 14 i 6tom si si slabi4ka nqma nujda ot pritesneniq..i az bqh taka otna4alo no sega ve4e vsi4ko e nared i slava bogu )
    OBICHKAM TE IVO

kakvo ima6 predvid teen girl s frazata-dori i da ne se kapq 2 dni ni6to nqma da mi stane - da ne si misli6 4e kogato si v cikal nemoje6 da se kape6-za6toto az si misleh predi taka

Темата е стара!
    Предполагам и се надявам, че авторката си е изкарала супер на морето и вече е решила проблемите си.
    Тази тема се заключва и ще помоля да не пишете в стари тми, които отдавна са се изчерпали.
    Благодаря.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си