- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хмм... Дай и аз да си го излея...
Наблюдавам от доста време едно явление. Обичах едно момиче страшно много... От тази може би старовремска вече чиста любов. Тръгнахме с даденото момиче и това бяха 2-та най-кошмарни месеца. 2 месеца в която ме прави ненормален и зареди нея си загърбих принципа да си отстоявам правото си и да запазя достойнството ми. Както и да е в един слънчев ден си казах че неможе да продължава всичко така.. Скъсахме. Преди 2-3 седмици бях на един купон кадето видях момичето дето ми прави впечатление през последните 1-2 месеца. И двамата бяхме пийнали доста стабилно.. Както и да е 1 час целувки... По-сериозно не стана защото наще решиха в този момент да ме извикат в нас... Както и да е на другият ден все едно нищо не беше станало... Поканих я на среща видяхме се говорихме си много и на много теми..Реших че не трябва да прибързвам. усещах че и на нея и е доста приятно.. Видяхме се още един път същите работи и аз я попитах дали в онази нощ всичко е било плод на алкохола и тя отвърна Не! надявам се че и при тебе не беше така. И от няколко дни аз званя ама никой не дига а знам, че е видяла че съм и званял.. Писа един път че ще се видиме....дръжки.Както се вижда работата отпада с нея... просто не съм такъв човек че да карам някой насила да е с мене. Няма да и званя защото все пак имам някакво достойнство.. Но седя и си мисля защо повечето жени (казвам повечето за да няма обидени) не знаят какво искат??? Няма ли я вече тази любов за която непрекъснато се говори. Тези принципи да се съобразяваш и цениш другия?Като видиш любимият ти човек нещо да ти трепва?Може би всичко вече се гради на това кой с колко е бил? Както и да е това е олекна ми..Това е от мене.
Който иска можем да си попишеме
Nikoe momiche ne znae kakv0 iska,osobeno ako e malko zashtoto ne razbrah na kolko godini si.I ako naistina e te haresva shte ti zvynne.Nedei da zvynish ti poveche,za da ne i omryznesh.Neka tq da posika da ti se obadi ! Uspeh
ima q tazi lubov prosto ne si nameril podhodq6tata no spoko i tova 6te stane![]()
![]()
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
На 17 години съм за неразбралите.. Съпсем обикновенно 17годишно момче.. А за това споко няма да звънна все още ми е останало някакво достойнство
Жените на знаят какво искат,но винаги го получават...
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Ба ли му майката... Сигурно е така
Аз винаги съм знаела какво искам,тъй че знай че има и такива момичета които знаят какво искат
Е, понякога жените сме неразбираемиА любовта е някъде там ... На 15-16-17 години надделява егоизма и чувството за собственост,а заедно с тези неща любовта неможе да съществува . Просто не си срещнал подходящото момиче ,не всички са такива има и изключения
![]()
Аз никаде не съм казал че всички жени са еднакви. Всеки човек си е уникален по себе си.. Разни идеали разни интереси. Кофтито е , че всички някакси искат да поддръжават на някой и всеки си прави каквото си иска![]()
И сега като си го "изля" не ти се пикае вече =D> =D> =D>
vsi4ko zavisi do haraktera na dadeniq 4ovek do tova dali e ystroen po nqkakuv na4in da se suobrazqva s drygite i kakto da tursi lubov taka i da dava.moga da kaja 4e pove4eto jeni/momi4eta lujat,pove4eto izneverqvat i pove4eto predavat za razlika ot mujete vajnoto e nqkoga da osuznaqt gre6kata si i da sprat i da vidqt jivota ot dobrata my strana.moga da ti kaja samo da ne se ot4aiva6 4e si mlad i skoro 6te sre6ne6 nqkoq koqto ti dopada vuv vsi4ko i te razbira.yspeh
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
A ти сега като го каза това надърви ли пишката...?Първоначално написано от Анонимко
Да!По майка тиПървоначално написано от Scared Straight
![]()
Здравей,Scared Straight!От лични наблюдения правя заключение,че повечето не знаят какво искат и целта на хората е да бъдат с повече и повече и......!Наистина жалко за самите тях,чуствата останаха на заден план!Но аз съм донякъде оптимист в този случай,понеже познавам много свестни момичета,които са наясно с исканията си и определено могат да твърдят,че изпитват истинска любов!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Mlukvai wEeПървоначално написано от Анонимко
aman ot takia kat teb,harabiq ! Nqqsh li si druga rauta,mi si trugnal da sa zaqjdash?!?
mALoUmn!kkkKkkk
![]()
Ае и твойта че си по-дървар от другитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хм и Вие мъжката поливина нещо започвате да си противоречите. Един път е "Момичетата не знаят какво искат", друг пут е "Гледат да ти завъртят главата и след това да опапкат левчетата в джобчето"...Какво повече искате от второто- ясна и точна цел!
А за по шугавите дами, там става сложно вече
![]()
♥ ♥ ♥
Ето аз знам какво искам....но не става
![]()
и после пак кажете що жените незнаят кво искат
Спокс човек аз също съм като тебе... затова съм сам![]()
.
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
Понеже казваш, че знаеш какво искаш. Искам да ми кажеш какво искаш в характера на едно момче, за да тругнеш с него?Първоначално написано от summer flower
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
И сега какво излиза? Не че момичетата не знаят какво искат, ами защото много добре ЗНАЯТ какво искат - ВСИЧКО. И като никъде няма такива екстри, започват да сменят приятелите си през седмица-две.
хех да, има..Първоначално написано от summer flower
~!1912!~
Вие ще кажете още малко, че свестни жени не останаха.......хаха. Много са т.нар. еднодневки, но пък я се огледайте по-добре, да видим дали няма да нaмерите някоя интересна дама![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Търсим брат ама нещо не немирам![]()
Ще видиш че в момента в които най-малко очакваш ще си намериш мацкаПървоначално написано от Scared Straight
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....