- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хмм... Дай и аз да си го излея...
Наблюдавам от доста време едно явление. Обичах едно момиче страшно много... От тази може би старовремска вече чиста любов. Тръгнахме с даденото момиче и това бяха 2-та най-кошмарни месеца. 2 месеца в която ме прави ненормален и зареди нея си загърбих принципа да си отстоявам правото си и да запазя достойнството ми. Както и да е в един слънчев ден си казах че неможе да продължава всичко така.. Скъсахме. Преди 2-3 седмици бях на един купон кадето видях момичето дето ми прави впечатление през последните 1-2 месеца. И двамата бяхме пийнали доста стабилно.. Както и да е 1 час целувки... По-сериозно не стана защото наще решиха в този момент да ме извикат в нас... Както и да е на другият ден все едно нищо не беше станало... Поканих я на среща видяхме се говорихме си много и на много теми..Реших че не трябва да прибързвам. усещах че и на нея и е доста приятно.. Видяхме се още един път същите работи и аз я попитах дали в онази нощ всичко е било плод на алкохола и тя отвърна Не! надявам се че и при тебе не беше така. И от няколко дни аз званя ама никой не дига а знам, че е видяла че съм и званял.. Писа един път че ще се видиме....дръжки.Както се вижда работата отпада с нея... просто не съм такъв човек че да карам някой насила да е с мене. Няма да и званя защото все пак имам някакво достойнство.. Но седя и си мисля защо повечето жени (казвам повечето за да няма обидени) не знаят какво искат??? Няма ли я вече тази любов за която непрекъснато се говори. Тези принципи да се съобразяваш и цениш другия?Като видиш любимият ти човек нещо да ти трепва?Може би всичко вече се гради на това кой с колко е бил? Както и да е това е олекна ми..Това е от мене.
Който иска можем да си попишеме