.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ne e vqrno
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

#~Luda_Fenka~#

Saglasna sam s Шляп^Шляп

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi mn qsno ako 6te si samo fr s nqkoi nqma nujda da e top model a samo da ti e priqtno da si plqmpa6 s nego i da moje6 da raz4ita6 na nego. daje e po dobre da nqma sexualno privli4ane 6toto ina4e priqtelstvoto malko se preebava.
    absolutno
    OnLy God CaN Judge Me !

Ами според мен няма грозни хора.. във всеки човек има някакъв чар стига да се поддържа.. така че .. знаеш отговора ми..
    Love Ickooo

ами мисля че не е вярно човек не трябва само да хубав трябва да е и поне малко умен и възпитан и да те излушва! Така че ако някое момче има грозна приятелка (не гадже) значи че тя все пак има нещо с което го е спечелила да и е приятел

поне симпатични и с някакво ниво на култура, за приятелки

Важни са характера и вътрешната а не външната красота.

Лично аз си избирам приятелите,не по външен вид,а по характер-за мен това е важно.
    Това че има пъпки или е най-хубавото момиче-това за мене не е важно отколкото характера.
    Ами едно хубаво момиче с тъп характер-това не бих го избрала
    Ако има едно хубаво момиче но с пъпки-това бих го избралаако има добър характер.
    Важна е вътрешната красота,а не външната.
    Поне за мен е така.
    Не всички момчета излизат с грозни момичета-просто всяко момче се различава.
    А зи приятелите -момче и момиче-важен е характера,ако се повтарям сори,но така си мисля.

Мисля че не е вярно ако избираш приятелите си по външния види значи си страшно зле

Град
    плД рулЗззззЗзз
    az sam momi4e i imam pove4e fr mom4eta otkolkoto momi4eta, i 6om sam gi pitala po tazi tema te vinagi mi kazvat 4e ne po vun6nosta izibirat. za tqh nai vajno e da im e zabavno s momi4ety

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не избирам приятелите си по външният им вид.
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си