.

Виж резултатите на анкетата: mislite li 4e zodiite vliqqt po nqkakuv na4in na lubovnata vruzka?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ne,ne mislq

13 23,64%
  • da,mislq 4e ima

19 34,55%
  • spored men vsi4ko e sudba

23 41,82%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: lubov-zodii

lubov-zodii

ami moje da ima nqkakvo vliqnie ama neznam sus sigyrnost dali e vqrno tva koeto kazvat po horoskopite,taka 4e spored men vsi4ko si e do sudbata......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Не се интересувам от тези неща и не мисля, че е разумно да оставиш Алена да ръководи живота ти. Всичко е до човека
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Chak Alena da go rykovodi jivota mi.. Ne! No vqrvam v horoskopite... i vqrvam che kogato dve zodii si dopadat.. i horata koito gi nosqt si dopadat.. Nabludavala sym se kak s nqkoi zodii ne uspqvam da se razbera.. Ili pyk kak hora s ednakvi zodii si prilichat...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не вярвам. С бившия ми приятел пишеше, че от всички зодии нашите са най-НЕсъвместими... но пак си ходехме дълго време и имахме силни чувства.

П.П. Nadelina, аватарът ти е ужасен... гнус ме хваща само като го видя...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

spored men nikvo znachenie nEMA xaxax

убедила съм се че хората с една и също зодия до някъде си приличат но само до някъде . Но не бих казала че вярвам в тези неща . Може би да има някакво значение но тогава някой може ли да ми обясни защо родители ми са зодиите които са обречени да нямат връзка а те имат вече 16 години брак и то бих казала щастлив !

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма никъкво значение,кои коя зодия е.Ако има привличане всичко е без значение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не може на толкова много хора по света и са от една и съща зодия,да им се случва едно и също в даден период.Не е възможно.Има някакво привличане между хората,но то не толкова зависи от зодиите,а от характери или съдба.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен
    Град
    на луната
    Според мен не зависи любовта от зодиите, въпреки че се интересувям от хороскопи!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Не се интересувам от тези неща и не мисля, че е разумно да оставиш Алена да ръководи живота ти. Всичко е до човека
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

vsi4ko e sadbaa

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не. Не вярвам. Според всички хороскопи аз ( Овен ) и приятелят ми ( Телец ) сме несъвместими и няма да излезе нищо от нас... ноооо ние не мислим така (: На едни хороскопи ли да се доверяваме за връзката си ? Смешно е..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ne ne vqrvam i nikoga ne sum .... prosto tova sa gluposti

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не.

и аз не вярвам ф тфа, неа значение кои кфа зодия е.. ако я има любофта зодията е БЕЗ НИКФО значение ама иначе като съм чела понякога има нещо верну.. ама само понякога, но все пак не се влияя от такиа неща :P
    ~!1912!~

Град
    София
    Няма такива глупости като зодиите.. Всичко е до втълпяване.
    Който иска можем да си попишеме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си