- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- intimnoto obezkosmqvanezdravei
zdraveite tova e k1m momi4etataiskam da vi popitam s kakvo se obezkosmqvate na intimnite 4asti zashtoto az s samobrasna4ka no ve4e ima i kraz sled brasnene i nqkoi da mi kaje s kakvo drugo moga da se obezkosmqvam
![]()
OFF I AZ BQX KATO TEB. vSEKI DEN S SAMOBR1SNA4KATA, NO MINALATA SEDMICA SI NAPRAVIX KOLA MASKA. pOVQRVAI MI BOLE6E MNOGONO PONE REZULTATA E EFIKASEN. pONE 2 SEDMICI 4E I POVE4E NQMA DA IMA6 NIKAKVO OKOSMQVANE
pROBVAI TOVA
![]()
mersi mila shte probvam![]()
Браво - всеки ден. Гениална си. А с кола маска не бих опитала - обичам си половите органи.Първоначално написано от oth_fenka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
пробвай с крем депилатор...
Milichka ... i az predi 3-4 dena bqh na kola maska ... emiii BOLI !!! Sushto da te predypredq ... nqma vsichki kosamcheta da izcheznat do 1 ... no tqh moje ( ako ponasqsh bolkata ) i s pinsetka da gi otstranish!No tova e nai-dobriq nachin! Taka i taka sled nqkolko godini shte revesh zaradi tazi brusnachka!!! Deistvai po-rano!
![]()
![]()
![]()
nikvi samobrusna4ki...kola maska mu e maikata..![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
През годините всичко съм пробвала. Като съм се спряла сега на епилатор, защото не ми се налага да чакам да станат дълги косъмчетата, още като започнат да бодат си ги махам пак, защо растат по-бавно. Но има голям проблем с точиците, които стават и с подкожните косъмчета. Това е голям минус (освен болката, с която се свиква). Затова ти препоръчвам кола маска. Много по-ефикасно е, много по-малко боли. Само дето трябва да чакаш да ти се появят нови косъмчета и да станат достатъчно дълги, за да бъдат махнати (: На мен тази идея не ми харесва, затова се примирявам с точките :/
Самобръсначки, депилатоари, пинсети - по-добре недей. Горните методи са по-болезнени, но много по-ефикасни.
КРЕМ-не боли ,не сърби а и не си като ежко-бежко след 12 часа
absolutnoПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
На мен пък от епилатора ми се получават наистина много подкожни и след време се възпаляват.Вие как се справяте с това?Първоначално написано от ThePainIsReaL
И на мен ми се получават не малко. Чакам ги да излязат на повърхността и после си ексфолирам кожата (впрочем правя го 2 пъти седмично) и те излизат, после ги махам.. Но е гадно, седят като подутини. Иначе ползавам крем Кератин, уж имал действие- дрън, дрън, само дето си дадох паричките. Гледам да не ги човъркам с нищо, защото остават гадни белези. Вече имам няколко и не се махат от доста месеци. Но мила, казах по-горе защо ползвам епилатор - защото предпочитам 3-4-5 подкожни косъмчета и петна по нежното място, отколкото косъмчетата, които трябва да чакам да порастнат, за да си направя кола маска. Всеки сам си решава какво ще жертва. Аз за себе си на това се спрях, но не съветвам другите да го правят, ако не им се налага. По-добре кола маска.Първоначално написано от bubbles2602
Предполагам,че наистина колата маска върши по-добра работа там,но нз защо кожата ми там е сякаш твърде чувствителна за такова нещо.Пробвала съм 4-5 пъти,но ми се получаваха едни белези като пъпчици,които останава сини и много трудно изчезват...![]()
nqkoi moje li da mi preporu4a mqsto vuv varna, kudeto moga da otida pls
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
можете ли да ми препоръчате депилатоар крем за интимните части? имам предвид че сигурно трябва да е някакъв специален?! само марка ако можете кажете и приблизителна цена?
благодаря ви предварително![]()
Има на Арома,Рубела,Вийт,Стреп..це ата варира от 3-4лв за българските до към 10-13лв за остналите-голяма скъпотия,голямо чудо
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
аз ползвам епилатор
А как си с подкожните?Появяват ли ти се много или е слаба работа?Първоначално написано от bojplam