.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    roz
    Guest

intimnoto obezkosmqvanezdravei

zdraveite tova e k1m momi4etata iskam da vi popitam s kakvo se obezkosmqvate na intimnite 4asti zashtoto az s samobrasna4ka no ve4e ima i kraz sled brasnene i nqkoi da mi kaje s kakvo drugo moga da se obezkosmqvam

OFF I AZ BQX KATO TEB. vSEKI DEN S SAMOBR1SNA4KATA, NO MINALATA SEDMICA SI NAPRAVIX KOLA MASKA. pOVQRVAI MI BOLE6E MNOGO NO PONE REZULTATA E EFIKASEN. pONE 2 SEDMICI 4E I POVE4E NQMA DA IMA6 NIKAKVO OKOSMQVANE pROBVAI TOVA

roz
    Guest
    mersi mila shte probvam

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Кола маска е най-доброто, но боли. И има много такива теми....
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    OFF I AZ BQX KATO TEB. vSEKI DEN S SAMOBR1SNA4KATA, NO MINALATA SEDMICA SI NAPRAVIX KOLA MASKA. pOVQRVAI MI BOLE6E MNOGO NO PONE REZULTATA E EFIKASEN. pONE 2 SEDMICI 4E I POVE4E NQMA DA IMA6 NIKAKVO OKOSMQVANE pROBVAI TOVA
    Браво - всеки ден. Гениална си. А с кола маска не бих опитала - обичам си половите органи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Колко още теми ще пуснете такива?!?!$#@%?!
    Има ТЪРСАЧКА В ТОЯ ФОРУМ!!!
    Избирай между самобръсначка, епилатор, кола маска и пинсета!!!

Супер фен
    Град
    в килера
    пробвай с крем депилатор...

Guest
    Milichka ... i az predi 3-4 dena bqh na kola maska ... emiii BOLI !!! Sushto da te predypredq ... nqma vsichki kosamcheta da izcheznat do 1 ... no tqh moje ( ako ponasqsh bolkata ) i s pinsetka da gi otstranish! No tova e nai-dobriq nachin! Taka i taka sled nqkolko godini shte revesh zaradi tazi brusnachka!!! Deistvai po-rano!

Голям фен
    Град
    sofia
    nikvi samobrusna4ki...kola maska mu e maikata..
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    През годините всичко съм пробвала. Като съм се спряла сега на епилатор, защото не ми се налага да чакам да станат дълги косъмчетата, още като започнат да бодат си ги махам пак, защо растат по-бавно. Но има голям проблем с точиците, които стават и с подкожните косъмчета. Това е голям минус (освен болката, с която се свиква). Затова ти препоръчвам кола маска. Много по-ефикасно е, много по-малко боли. Само дето трябва да чакаш да ти се появят нови косъмчета и да станат достатъчно дълги, за да бъдат махнати (: На мен тази идея не ми харесва, затова се примирявам с точките :/
    Самобръсначки, депилатоари, пинсети - по-добре недей. Горните методи са по-болезнени, но много по-ефикасни.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    КРЕМ-не боли ,не сърби а и не си като ежко-бежко след 12 часа

оф научете се да четете дали някой друг е пускал такава тема преди вас, преди да я пуснете вие....
    крем,епилатор,кола маска,лазерна епилация...толкова засега

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    През годините всичко съм пробвала. Като съм се спряла сега на епилатор, защото не ми се налага да чакам да станат дълги косъмчетата, още като започнат да бодат си ги махам пак, защо растат по-бавно. Но има голям проблем с точиците, които стават и с подкожните косъмчета. Това е голям минус (освен болката, с която се свиква). Затова ти препоръчвам кола маска. Много по-ефикасно е, много по-малко боли. Само дето трябва да чакаш да ти се появят нови косъмчета и да станат достатъчно дълги, за да бъдат махнати (: На мен тази идея не ми харесва, затова се примирявам с точките :/
    Самобръсначки, депилатоари, пинсети - по-добре недей. Горните методи са по-болезнени, но много по-ефикасни.
    absolutno
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    На мен пък от епилатора ми се получават наистина много подкожни и след време се възпаляват.Вие как се справяте с това?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bubbles2602
    На мен пък от епилатора ми се получават наистина много подкожни и след време се възпаляват.Вие как се справяте с това?
    И на мен ми се получават не малко. Чакам ги да излязат на повърхността и после си ексфолирам кожата (впрочем правя го 2 пъти седмично) и те излизат, после ги махам.. Но е гадно, седят като подутини. Иначе ползавам крем Кератин, уж имал действие- дрън, дрън, само дето си дадох паричките. Гледам да не ги човъркам с нищо, защото остават гадни белези. Вече имам няколко и не се махат от доста месеци. Но мила, казах по-горе защо ползвам епилатор - защото предпочитам 3-4-5 подкожни косъмчета и петна по нежното място, отколкото косъмчетата, които трябва да чакам да порастнат, за да си направя кола маска. Всеки сам си решава какво ще жертва. Аз за себе си на това се спрях, но не съветвам другите да го правят, ако не им се налага. По-добре кола маска.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Предполагам,че наистина колата маска върши по-добра работа там,но нз защо кожата ми там е сякаш твърде чувствителна за такова нещо.Пробвала съм 4-5 пъти,но ми се получаваха едни белези като пъпчици,които останава сини и много трудно изчезват...

nqkoi moje li da mi preporu4a mqsto vuv varna, kudeto moga da otida pls
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Guest
    можете ли да ми препоръчате депилатоар крем за интимните части? имам предвид че сигурно трябва да е някакъв специален?! само марка ако можете кажете и приблизителна цена?
    благодаря ви предварително

Има на Арома,Рубела,Вийт,Стреп..це ата варира от 3-4лв за българските до към 10-13лв за остналите-голяма скъпотия,голямо чудо
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

аз ползвам епилатор

Цитирай Първоначално написано от bojplam
    аз ползвам епилатор
    А как си с подкожните?Появяват ли ти се много или е слаба работа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си