.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: aleksandra

ve4eren 4as
    Guest

aleksandra

spored vas v kolko e normalno da se pribira edno 14 godi6no mimi4e?
    (ot sf s1m)

Guest
    v 8.30-9 i samo ako ima povod da izleze ( rd primerno) i roditelite ti trqbva da znaqt kude si. ako iska6 da sedi6 do po- kusno nqkoi ot va6te trqbva da se angajira i da doide da te vzeme

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    v 8.30-9 i samo ako ima povod da izleze ( rd primerno) i roditelite ti trqbva da znaqt kude si. ako iska6 da sedi6 do po- kusno nqkoi ot va6te trqbva da se angajira i da doide da te vzeme

Ти нормален ли си ве.Аз съм на 14 и нямам вечерен час,не ми трябва повод да съм навън. Бтв не се разкарвам по чалготеки,просто наще ми имат доверие

Guest
    az sam na 13 i ve4erniq mi 4as e 10 a ti iska6 da se pribira v 8:30-9 ?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Всичко си зависи от родителите и тяхните разбирания.Не го ли проумяхте.За едни вечерният час е 11, за друг 8 на същата възраст.Индивидуално е
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Burzumul
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ти нормален ли си ве.Аз съм на 14 и нямам вечерен час,не ми трябва повод да съм навън. Бтв не се разкарвам по чалготеки,просто наще ми имат доверие
    mi vse si mislq 4e sum normalna ama znae li 4ovek. i vij- hubavo 4e va6te ti imat doverie. AMA TI SI NA 14. nqma6 qsen pogled za mnogo ne6ta ( dori da misli6 4e ne sum prava) i ako ne6to ti se slu4i va6te mogat da obvinqvat samo i edinstveno sebe si. i ponqkoga ne6tata dori ne zavisqt ot teb. moje da si nai suvestnoto momi4e na sveta i pak da postrada6 i da ti se slu4i ne6to lo6o. ama ve4e 6te e kusno da se sujalqva. zatova roditelite vinagi trqbva da znaqt kude si za6toto v tazi ti vuzrast te sa edinstvenite hora koito mogat da reagirat adekvatno i da ti budat ot polza ako ne6to ti se slu4i. i da te pitam kude se 6matka6 kato si na 14 kato dori ne moje6 da hodi6 po barove i t.n.

Mislq, 4e normalen ve4eren 4as na edno 14 godi6no momi4e e 10 i 30 4asa zimata i 11 4asa lqtoto. Na men minalata godina kogato bqh na 14 mi be6e takuv ve4erniq 4as.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

19:30 - 20:00
    ако бях аз родител не бих те пускал изобщо де...
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Пф ами аз съм на 13 и вечерния ми час е 10,но всичко зависи от родителите.

Супер фен
    На 14 съм (живея в не много голям град ИМА с кой да се прибирам
    ) , а тряа да съм в къщи в 10 - лятото, към 9-9.30 есента и 8-8.30 зимата

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има теми по въпроса

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...5%ED+%F7%E0%F1

Разбери, че при всеки е различно Някои родители са по-безотговорни и пускат невръстните си деца навън по никое време, а някои родители(като твоите)са по съвестни и отговорни(и по страхливи)и предпочитат да са сигурни и спокойни за детето си, отколкото да треперят ... Все пак не е голямо геройство да си навън до никое време.. Какво толкова имаш да правиш в 10-11 вечерта ?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си