- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koga se vijdate sgadjeto?
koga po-4esto se vijdate s gadjeto-prez denq ili ve4erta (za ve4erta bez sex-prosto da izl nav1n)
Прекарвам по около 24 часа с него, понякога и 48.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами по принцип към 12-1..Зависи..ако сме намислили нещо по-специално..в смисъл да ходим някъде ( на плаж,кино или нещо такова) а когато е просто ей така да се видим,да се помотаме и да си поговорим-към 5-6 ..особено ся през лятото в тия жеги-кофти раота![]()
Mmm.. kym 1 na obqd.. do kym 5-6 sme zaedno... Tfa e sled kato az svyrsha rabota... Ne izlizame vsqka vecher... ili po tochno toi izliza pochti vsqka ... az si sedq vkyshti... a chetvyrtyk petyk sybota... zadyljitelno vecherta izlizame![]()
Когато можем. След като той свърши работа (а от днес и аз съм на стаж). Той спи у нас, аз спя у тях. Събота и неделя сме заедно. Харесва ми, че прекарваме доста време заедно...
kam 4 4e e mn toplo ama mojem i da si hodim na gosti kakto prektikyvame ve4e![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
Ами за мое щастие пак си се виждаме всеки ден/покрай края на училище се случваше даже по 1 на седмица![]()
![]()
/ .А иначе през деня.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
kogato si iskam![]()
През късния следобед по-често се случва от 5-6 до 10-11![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
След 8 делничните дни. той е до 5 на работа извън града. Докато се върне, докато си вземе душ, докато хапне. Аз като бях на лекции ме вземаше към 8 и 30. събота и неделя-както ни падне. Миналата седмица беше почивка и седя повече време у дома!