- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хай да се позамислим малко :/
edin potrebitel si go kazato4no zaradi tova 6toto vremenata sa takiva zatova stavat i takiva ne6ta...jiveem v 21vi vek...
za6to na vremeto ne e imalo takiva ne6ta?
Az lichno poznavam edno momiche na 15 i hodi s 45 godishen dqdka a toy s neq hodi samo za da q chuka i zashtoto na momicheto bashtata e bogatashche i tq mu dava pari kogato toy poiska a toy i iska vinagi kogato se vidat demek vseki den.Az lichno nenavijdam tiq "muje" uj "zreli" da hoda s nqkakvi na 12-13-14-15-16 godini toy ako e "zrql" nikoga nqma da trugne s nqkakva pikla(s uvajenie kam jenskiq pol) az deto sam na 16 skoro gi prava 17 de me e sram da pogledna 13 godishna pa kamoli da trugna s neq a za vas momicheta shte kaja che ste tapi kat kauchokova obuvka kakvo interesno i gotino vijdate v nqkakyv durtofelnik mnogo ste zreli napravo nqma zashto zadeto ste zreli pravite nekakvi bebeshki gluposti ne che az nesam pravil golqma glupost nie momchetata sme nezreli no vie momichetata pak ste oshte bebeta toq pich det e dal temata evalata na picha nadqvam se slet tazi tema mnogo momicheta da se zapomislqt varhu tova kakvo pravqt i kakvo biha mislili tehnite ako razberat za tehntie vryzki s nqkakvi "muje" zamislete se malko za vashte roditeli abe kakvo li govora momichetata nqmat popraviq no hodete s max 4 godini po golqm ot vas kakvi sa tiq 10+ godini razlika
Не оправдавам такива които си хващат с по десет години по-големи от тях, но пък защо не се замислиш защо е така. Може би защото една голяма част( не всички ), които да кажем са на тяхната възраст все още са с лапешки акъл... Доказано е че момчетата се развиват по-бавно от момичетата затова и може би търсят момчета, които да имат сходни разбирания и т.н. Но е нормално да кажем разлика от няколко години да речем 5 максимум за тази възраст. Защото направо е смешно като видиш някоя на 13 с някой на 25..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
И завършват развитието си по-късно от момчетата ...Първоначално написано от ili_l
добре де.помислете малко....неможе ли едно момче на 20+ да се влюби наистина в момиче по малко от него и в същото време да е зрял да мисли трезво и да не е с акъл на 13-14 пиклйо???????
примерно аз съм на 17 а приятеля ми на почти 24.невиждам нищо лошо в това защото ние наистина много се обичаме и знам че не е с мен само заради секса защото сме заедно от близо 1 година.с него се разбираме много, говорим си за всичко , разбирам го както и той мен.ако беше само заради самия секс щеше отдавна да ме остай.може да си намери много други, но е с мен въпреки разликата ни...............
зависи много от момчето и момичето.не всички са боклуци...
ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!Първоначално написано от ili_l
a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no![]()
Ами за мен и 5 години са си много разлика..едни от най-добрите ми приятели са по на 20+ ,но никога не съм се замисляла да ходя с някой от тях..незнам просто не ме привли4ат,докато някои други мои връстни4ки (14) си падат по тях..така 4е предполагам 4е си зависи от 4овека.Поне за мен това е голяма разлика в вижданията ,разбиранията и т.н,да оставим настрана колко смешно изглежда.Ама както се казва коя съм аз 4е да ги съда ,за всеки влак си има пътници,ако се оби4ат наистина (което малко ме съмнява) няма лошо да са заедно.![]()
ами на тая възраст има момчета които не играят дота![]()
аз съмм жив пример за това
това че има много такива не означяава че няма и други
тия работи са смешни и не вървят за оправдание . има мн момчета със 1-2 години по големи които са мн по зрели от дадено момиче ,но не тя трябва да ходи с по -голям ...
вярно е че не всички са боклуци и някои наистина ги е грижа за момичето до тях обаче определено не са всички .....
мистър "гост"
целта на тая тема не е да плюе по тия хораПървоначално написано от Анонимко
иначе е вярно че момичетата се развиват по бързо /умствено де /
но те се развиват със макс 2 години напред така че това не важи при разлика 4+
а и има супер много изключения /за момчетата гогоря/ които се развиват горе -долу наравно с момичетата
ima i momicheta koito se razvivat mnogo burzo na 13-14...![]()
![]()
![]()
eeee tova e ludost da vi kaja az imam poznata na 17god. deto hodi s 41godi6en sus sin na 6 god. e tva normalno li a? huu da si hodi s nego ma toi ima dete. i e na 41. otka4ena rabota. zatvor za takiva.
+ tva maika i znae i nqma ni6to protiv UJAS
Една дебела и проста курва от моя бивш клас още няма 19 и ходи с мъж по-голям 10 години от нея (2.
mr.Bundy![]()
![]()
лестатс пич виж кво обикновенно не се дразня толкова често ама тая ме ядоса много не смятам че "големите момичета" трявба да слагат сичките момчета под общт знаменател и аз познавам много тупи п*тки ама не казвам че сички са толкова задръстени..както и да е разбра ме
то по тая логика аз като съм на 14 , 7 годишни ли да си ги свалям![]()
![]()
дам то верно не остана свободно за нас , тия пачи с некви големи ходят
![]()
Няма какво повече да кажаПървоначално написано от AFT
![]()
Everything happens for a reason..
Не мога даразбера къв ти е проблема?Първоначално написано от lesstats
нямаш си мацка, така ли да го разбирам???
жалък си.
какво само си пъхаш носа в отношенията на другите??
НОРМАЛНО е мъжете да бъдат с ПО-МЛАДИ жени от тях самите, това е така, защото мъжете запазваме половата си функция до дълбока старост, а за жените половият живот свършва на 50.
за това си говорим, от там нататъка вси4ко е хормони, кой кого харесва, с кого се хванал да бъдат гаджета, на каква възраст и про4ее.. теб тва кво те ебе??
Взе ми думите от устата,клавиатурата де !Първоначално написано от lesstats
Малко ненормално ми е като гледам деца на по 12-15 години да ходят с 20+ Айде,разлика от порядъка на 3-4 години макс я разбирам.но разлика от 10-20 години![]()
![]()
![]()
Аз лично съм на съвсем друг полюс-аз на 18,приятелят ми на 16/фактически разликата ни е 1год и 10 месеца/ и той си е живо доказателство,че момчетата съзряват достатъчно бързо,даже по-бързо от някои от връстниците си,даже и от моите.А кой знае,може аз да съзрявам бавно макар че надали някой,който ме познава би помислил така.Но съм чувала какви ли не глупости и подигравки по наш адрес-и то най-вече от необвързани хора,които нямат какво друго да ми кажат.Е,всеки избира сам живота си,жалко за онези връзки ,в които едната страна използва другата.Съжалявам такива хора...Дано поне потърпевшите вземат да се осъзнаят!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
1-vo temata e da se pozamislim,a i da 6te govorq malko po kulturno nie sme kak da go kaja a da "ob6testvo"(blagodarete na baba mi za dumataПървоначално написано от Анонимко
)ta taka nie kato ob6testvo ne smqtame za prieto deca da izlizat s muje t.e. nie ne obi4ame pedofiliqta
2.pedofiliqta e nezakonna i se nakazva
3.nie prosto komentirame glupovoto vi povedenie
На първо място ,момичетата се развиват малко по-бързо от момчетата.В моя клас има 13 момчета,но по поведението им трудно можеш да разбереш дали са 11 клас или 8.Но едно момиче,на 16 години иска сериозен приятел,който да има отношение,да и показва ,че е харесвана, да не е лигаве и да е наясно какво иска.И когато неможе да го открие сред връстниците си ,го търси сред по-голямите мъже.(който,често просто си търсят забавление).
Но не е нормално едно 11 годишно момиченце,да излиза с батковци на по 17-18 години,вместо да си играе пред блока на гоненица. Но всяко следващо поколение става все по-пропаднало.14 годишните са с чички на по 30 години,само за да се правят на интересни. Ама тепърва ще се случват ненормални работи![]()
Автора на тази тема го мислех за по голям!
![]()
Light The Universe
[color=indigo]Ami az sam saglsna s tova.Primerno edin moi priqtel e na 16 a hodi 11 godi6na i samo 4*kane misli apa tq e edno momi4ence deto o6te izliza da igrai,No v nqkoi slu4ai ima istinska libov.
Първоначално написано от Анонимко
Ай чети по внимателно !
аз вече написах че проблема не е в мене .аз мацки си намирам/ ама това не е от значение/
проблема е в това че цялата история е мн тъпа
ти хубаво ме мисли за жалък , само че жалкия ще си ти ако ходиш с някоямного по-малка...
ии само да те светна че май нещо не си особено компетентен
при жените половия вижот не свършва на 50
всъщност говори се че чак тогава започват да изпитват най-голямо удоволствие от секса
и още нещо /щот май не си слушал в даскало мн мн /
при жените желанието за секс достига максимума си много след този на мъжете /26 години приблизително/
след това има един щастлив период при който и мъжа и жената имат горе-долу еднакъв сексуален апетит
след това желанието на мъжа започва да отслабва ...
и едва няколко години след това започва да отслабва желанието на жената .....
\Първоначално написано от Blue_Mushroom
/ да точно така