.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Guest
    edin potrebitel si go kaza
    ...jiveem v 21vi vek...
    to4no zaradi tova 6toto vremenata sa takiva zatova stavat i takiva ne6ta
    za6to na vremeto ne e imalo takiva ne6ta?

vliuben
    Guest
    Az lichno poznavam edno momiche na 15 i hodi s 45 godishen dqdka a toy s neq hodi samo za da q chuka i zashtoto na momicheto bashtata e bogatashche i tq mu dava pari kogato toy poiska a toy i iska vinagi kogato se vidat demek vseki den.Az lichno nenavijdam tiq "muje" uj "zreli" da hoda s nqkakvi na 12-13-14-15-16 godini toy ako e "zrql" nikoga nqma da trugne s nqkakva pikla(s uvajenie kam jenskiq pol) az deto sam na 16 skoro gi prava 17 de me e sram da pogledna 13 godishna pa kamoli da trugna s neq a za vas momicheta shte kaja che ste tapi kat kauchokova obuvka kakvo interesno i gotino vijdate v nqkakyv durtofelnik mnogo ste zreli napravo nqma zashto zadeto ste zreli pravite nekakvi bebeshki gluposti ne che az nesam pravil golqma glupost nie momchetata sme nezreli no vie momichetata pak ste oshte bebeta toq pich det e dal temata evalata na picha nadqvam se slet tazi tema mnogo momicheta da se zapomislqt varhu tova kakvo pravqt i kakvo biha mislili tehnite ako razberat za tehntie vryzki s nqkakvi "muje" zamislete se malko za vashte roditeli abe kakvo li govora momichetata nqmat popraviq no hodete s max 4 godini po golqm ot vas kakvi sa tiq 10+ godini razlika

Град
    Бургас
    Е тва отторе ме потресе.................... не ми се вярва

Ако искаш мир, готви се за война!

Град
    Там, където е сърцето...
    Не оправдавам такива които си хващат с по десет години по-големи от тях, но пък защо не се замислиш защо е така. Може би защото една голяма част( не всички ), които да кажем са на тяхната възраст все още са с лапешки акъл... Доказано е че момчетата се развиват по-бавно от момичетата затова и може би търсят момчета, които да имат сходни разбирания и т.н. Но е нормално да кажем разлика от няколко години да речем 5 максимум за тази възраст. Защото направо е смешно като видиш някоя на 13 с някой на 25..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ili_l
    просто момичетата се развиват по рано от момчетата
    И завършват развитието си по-късно от момчетата ...

Guest
    добре де.помислете малко....неможе ли едно момче на 20+ да се влюби наистина в момиче по малко от него и в същото време да е зрял да мисли трезво и да не е с акъл на 13-14 пиклйо???????
    примерно аз съм на 17 а приятеля ми на почти 24.невиждам нищо лошо в това защото ние наистина много се обичаме и знам че не е с мен само заради секса защото сме заедно от близо 1 година.с него се разбираме много, говорим си за всичко , разбирам го както и той мен.ако беше само заради самия секс щеше отдавна да ме остай.може да си намери много други, но е с мен въпреки разликата ни...............
    зависи много от момчето и момичето.не всички са боклуци...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ili_l
    добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
    ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!

a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no

Ами за мен и 5 години са си много разлика..едни от най-добрите ми приятели са по на 20+ ,но никога не съм се замисляла да ходя с някой от тях..незнам просто не ме привли4ат,докато някои други мои връстни4ки (14) си падат по тях..така 4е предполагам 4е си зависи от 4овека.Поне за мен това е голяма разлика в вижданията ,разбиранията и т.н,да оставим настрана колко смешно изглежда.Ама както се казва коя съм аз 4е да ги съда ,за всеки влак си има пътници,ако се оби4ат наистина (което малко ме съмнява) няма лошо да са заедно.

ами на тая възраст има момчета които не играят дота
    аз съмм жив пример за това
    това че има много такива не означяава че няма и други
    тия работи са смешни и не вървят за оправдание . има мн момчета със 1-2 години по големи които са мн по зрели от дадено момиче ,но не тя трябва да ходи с по -голям ...
    вярно е че не всички са боклуци и някои наистина ги е грижа за момичето до тях обаче определено не са всички .....

мистър "гост"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!

a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no
    целта на тая тема не е да плюе по тия хора

иначе е вярно че момичетата се развиват по бързо /умствено де /
    но те се развиват със макс 2 години напред така че това не важи при разлика 4+
    а и има супер много изключения /за момчетата гогоря/ които се развиват горе -долу наравно с момичетата

ima i momicheta koito se razvivat mnogo burzo na 13-14...

eeee tova e ludost da vi kaja az imam poznata na 17god. deto hodi s 41godi6en sus sin na 6 god. e tva normalno li a? huu da si hodi s nego ma toi ima dete. i e na 41. otka4ena rabota. zatvor za takiva.
    + tva maika i znae i nqma ni6to protiv UJAS

Guest
    Една дебела и проста курва от моя бивш клас още няма 19 и ходи с мъж по-голям 10 години от нея (2.

Guest
    mr.Bundy лестатс пич виж кво обикновенно не се дразня толкова често ама тая ме ядоса много не смятам че "големите момичета" трявба да слагат сичките момчета под общт знаменател и аз познавам много тупи п*тки ама не казвам че сички са толкова задръстени..както и да е разбра ме

Фен
    Град
    Sofia =)
    то по тая логика аз като съм на 14 , 7 годишни ли да си ги свалям дам то верно не остана свободно за нас , тия пачи с некви големи ходят

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не знам какво намират в двайсет годишните ... всмисъл аз няма за какво да си говоря с тоя човек.Та,той ходи на работа (предполагам),а аз още ходя на училище.Просто интересите ни са съвсем различни.Признавам, че и аз не харесвам момчетата на моята възраст,предимно ,защото са шматки - не знаят и те к'во искат.А и всички са фешъни ... доста често съм харесвала по-големи от мен, но най-големият е бил на 19 години, но само съм го харесала, нищо повече - не ми минават разни мисли, просто ме радва.А, бе, няма угодия .. или ще е малък (т.е. горе-долу колкото нас) и още дете, или голям, но ГОЛЯМ.
    Няма какво повече да кажа
    Everything happens for a reason..

Guest

Re: хай да се позамислим малко :/

Цитирай Първоначално написано от lesstats
    такааа първо да кажа че не искам да нападам никой ,а просто ми е чудно много как мислите вие
    такааааа представете си момче на 16 със момиче на 11 - ужас нали ?
    ама защО?
    разликата е сааамо 5 години
    и нали разликата няма значение ????
    ама какво от това че момичето си играе с кукли а на момчето му се ч*ка...
    на кой му дреме .....
    явно това момиче ще започне половия си живот много преди да е готова и после какво ли ще стане с нея ....
    все едно .... нали?
    а защо се случва това ?????
    не толкова защото момчето е "педофил"
    а може би защото всички момичета от 13 нагоре ходят със по 4+ по големи от тях
    често ми се случва да разбирам за двойки 13-23 или 14-24 или даже 15-32 ...
    и то да беше от форума ... добре тука все се събират хора с проблеми
    ама работата е там че аз тия хора ги познавам
    и че не са единсвените случаи
    мн ми е интерсно тия момичета мислят ли се за много зрели ?
    тооолкова много злели и тооолкова много изпреварили поколението си че да ходят с много по големи от тях
    мдааа наистина има момчета на по 22+ години които са си със мисленето на 14-15 годишни
    ама не вярвам да са тоолкова много колкото са момичетата които ходят с "батковци"

а всъщност момичета какво толкова намирате в тях ?
    след 18-19 години телосложението вече не се променя особено
    надявам се не сте от тези които са заради парите или колата защото тогава ще е жалко
    вобще ако смятате това за плюс значи ...
    мн се надявам да не е така

а момчета вие защо си хващате толкоз по-малки от вас ?
    това също ми е много чудно
    особено ако сте от зрелите аз съм сиг че можете да си намерите гадже и над 20

мдаа сигурно във някакъв процент от тези двойки съществува истинска любов
    но дали е при всики ????
    не мисля
    мдаа ако ми кажете 25-35 - разбирам
    след 20 дори 10 години разлика не е много
    ноо ако единия е под 20 и разликата е 4+
    ......
    нз ...
    разяснете ми

п.п. ще е хубаво да напишете и дали имате нещо общо с въпроса или сте просто наблюдатели
    Не мога даразбера къв ти е проблема?

нямаш си мацка, така ли да го разбирам???
    жалък си.
    какво само си пъхаш носа в отношенията на другите??

НОРМАЛНО е мъжете да бъдат с ПО-МЛАДИ жени от тях самите, това е така, защото мъжете запазваме половата си функция до дълбока старост, а за жените половият живот свършва на 50.
    за това си говорим, от там нататъка вси4ко е хормони, кой кого харесва, с кого се хванал да бъдат гаджета, на каква възраст и про4ее.. теб тва кво те ебе??

иначе е вярно че момичетата се развиват по бързо /умствено де /
    но те се развиват със макс 2 години напред така че това не важи при разлика 4+
    Взе ми думите от устата,клавиатурата де !
    Малко ненормално ми е като гледам деца на по 12-15 години да ходят с 20+ Айде,разлика от порядъка на 3-4 години макс я разбирам.но разлика от 10-20 години
    Аз лично съм на съвсем друг полюс-аз на 18,приятелят ми на 16/фактически разликата ни е 1год и 10 месеца/ и той си е живо доказателство,че момчетата съзряват достатъчно бързо,даже по-бързо от някои от връстниците си,даже и от моите.А кой знае,може аз да съзрявам бавно макар че надали някой,който ме познава би помислил така.Но съм чувала какви ли не глупости и подигравки по наш адрес-и то най-вече от необвързани хора,които нямат какво друго да ми кажат. Е,всеки избира сам живота си,жалко за онези връзки ,в които едната страна използва другата.Съжалявам такива хора...Дано поне потърпевшите вземат да се осъзнаят!
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

pak mistur Gost :D
    Guest

такааа първо да кажа че не искам да нападам никой ,а просто ми е чудно много как мислите вие
    такааааа представете си момче на 16 със момиче на 11 - ужас нали ?
    ама защО?
    разликата е сааамо 5 години
    и нали разликата няма значение ????
    ама какво от това че момичето си играе с кукли а на момчето му се ч*ка...
    на кой му дреме .....
    явно това момиче ще започне половия си живот много преди да е готова и после какво ли ще стане с нея ....
    все едно .... нали?
    а защо се случва това ?????
    не толкова защото момчето е "педофил"
    а може би защото всички момичета от 13 нагоре ходят със по 4+ по големи от тях
    често ми се случва да разбирам за двойки 13-23 или 14-24 или даже 15-32 ...
    и то да беше от форума ... добре тука все се събират хора с проблеми
    ама работата е там че аз тия хора ги познавам
    и че не са единсвените случаи
    мн ми е интерсно тия момичета мислят ли се за много зрели ?
    тооолкова много злели и тооолкова много изпреварили поколението си че да ходят с много по големи от тях
    мдааа наистина има момчета на по 22+ години които са си със мисленето на 14-15 годишни
    ама не вярвам да са тоолкова много колкото са момичетата които ходят с "батковци"

а всъщност момичета какво толкова намирате в тях ?
    след 18-19 години телосложението вече не се променя особено
    надявам се не сте от тези които са заради парите или колата защото тогава ще е жалко
    вобще ако смятате това за плюс значи ...
    мн се надявам да не е така

а момчета вие защо си хващате толкоз по-малки от вас ?
    това също ми е много чудно
    особено ако сте от зрелите аз съм сиг че можете да си намерите гадже и над 20

мдаа сигурно във някакъв процент от тези двойки съществува истинска любов
    но дали е при всики ????
    не мисля
    мдаа ако ми кажете 25-35 - разбирам
    след 20 дори 10 години разлика не е много
    ноо ако единия е под 20 и разликата е 4+
    ......
    нз ...
    разяснете ми

п.п. ще е хубаво да напишете и дали имате нещо общо с въпроса или сте просто наблюдатели

жалък си.

НОРМАЛНО е мъжете да бъдат с ПО-МЛАДИ жени от тях самите, това е така, защото мъжете запазваме половата си функция до дълбока старост, а за жените половият живот свършва на 50.
    за това си говорим, от там нататъка вси4ко е хормони, кой кого харесва, с кого се хванал да бъдат гаджета, на каква възраст и про4ее.. теб тва кво те ебе??
    1-vo temata e da se pozamislim,a i da 6te govorq malko po kulturno nie sme kak da go kaja a da "ob6testvo"(blagodarete na baba mi za dumata )ta taka nie kato ob6testvo ne smqtame za prieto deca da izlizat s muje t.e. nie ne obi4ame pedofiliqta
    2.pedofiliqta e nezakonna i se nakazva
    3.nie prosto komentirame glupovoto vi povedenie

На първо място ,момичетата се развиват малко по-бързо от момчетата.В моя клас има 13 момчета,но по поведението им трудно можеш да разбереш дали са 11 клас или 8.Но едно момиче,на 16 години иска сериозен приятел,който да има отношение,да и показва ,че е харесвана, да не е лигаве и да е наясно какво иска.И когато неможе да го открие сред връстниците си ,го търси сред по-голямите мъже.(който,често просто си търсят забавление).
    Но не е нормално едно 11 годишно момиченце,да излиза с батковци на по 17-18 години,вместо да си играе пред блока на гоненица. Но всяко следващо поколение става все по-пропаднало.14 годишните са с чички на по 30 години,само за да се правят на интересни. Ама тепърва ще се случват ненормални работи

Автора на тази тема го мислех за по голям!
    Light The Universe

#~Luda_Fenka~#

[color=indigo]Ami az sam saglsna s tova.Primerno edin moi priqtel e na 16 a hodi 11 godi6na i samo 4*kane misli apa tq e edno momi4ence deto o6te izliza da igrai,No v nqkoi slu4ai ima istinska libov.

жалък си.

Ай чети по внимателно !
    аз вече написах че проблема не е в мене .аз мацки си намирам / ама това не е от значение/

проблема е в това че цялата история е мн тъпа

ти хубаво ме мисли за жалък , само че жалкия ще си ти ако ходиш с някоямного по-малка...

ии само да те светна че май нещо не си особено компетентен
    при жените половия вижот не свършва на 50
    всъщност говори се че чак тогава започват да изпитват най-голямо удоволствие от секса

и още нещо /щот май не си слушал в даскало мн мн /
    при жените желанието за секс достига максимума си много след този на мъжете /26 години приблизително/
    след това има един щастлив период при който и мъжа и жената имат горе-долу еднакъв сексуален апетит
    след това желанието на мъжа започва да отслабва ...
    и едва няколко години след това започва да отслабва желанието на жената .....

Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    prekaleno mnogo mislite kak da promenite sveta.tova koeto ste napisali po nikakav sluchai nqma da promeni sadbata na nqkoi (ako moga taka da go nareka).jiveem v 21vi vek vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska i vseki sam reshava kakvo da pravi s jivota si no i si nosi sam posledstviqta.ako otdelqhte poveche vreme za sobstvenite si problemi vmesto da se chudite kakvo da pravite s jivota na drugite nqmashe da sme na tova dereje!!!
    \/ да точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си