- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хай да се позамислим малко :/
amii napulno razbiram ama poznavam dosta hora na koito razlikata mi e nakude 4-5 godini no se pak se obi4at ne e mn normalno da si haresva6 `batkovcite` no i az naskoro minah prez edin tkauv `glupav` period taka 4e donqkude gi razbiram.e da ne e mn normalno za momi4encata ama seki sma si re6ava za sebe si![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Syglasna sum! osobenno za 2-rata 4ast to4no v4era s moq nai dobru priqtel obsujdahme edna takava dvoika ama pyyyylen absurd!Razbiram jelanieto na momi4etata da si hvanat batko za gadje i ne gi vinq vse pak ...az sum na 13 i tova da trugne6 s nqkoi na 17-18 ta i pove4e e taka...za intelektualnonedorazviti.Momi4etata moje da si iskat ama pyk nemoga da razbera kak 1 "batko" go privli4a momi4e koeto bi trqbvalo da sedi s o6te 2-3 momi4enca i da igrae na kukli barbi.Razlika do 3 nai mnou 4 godini mejdu dvamata e priemliva no ot 4 negfore ve4e.Abe btw kude otivate vie moje bi?Kum dobroto byde6te edva li ne. \Napulno sym suglasna sus vsi4ki koio sa podkrepili avtora i sa dopulnili mislite mu.EVALA!Imalo i syvestni misle6ti hora ei to4no takyv tip mnou se radvam 4e sy6testvuva 6tot bqh po4nala da se symnqv am EVALA!Първоначално написано от Шляп^Шляп
saglasna sam
saglasna sam
Вижте сега,нямам нищо против но понякога възрастта има значение.
11-16 това е голяма разлика,моята най-добра фр.имаше гадже 4 години разлика,скъса с него заради мен-разбра че съм права,нещата им не потръгнаха.
Просто понякога възрастта си оказва значение,но и за любовта няма граници!![]()
и аз сам съгласна с теб. аз ли4но си имам лимит максимум 2 години пой4е не6та, а по малки не, някак си ми е наудобно, но ина4е нема лошо =]