.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    amii napulno razbiram ama poznavam dosta hora na koito razlikata mi e nakude 4-5 godini no se pak se obi4at ne e mn normalno da si haresva6 `batkovcite` no i az naskoro minah prez edin tkauv `glupav` period taka 4e donqkude gi razbiram.e da ne e mn normalno za momi4encata ama seki sma si re6ava za sebe si
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Шляп^Шляп
    На първо място ,момичетата се развиват малко по-бързо от момчетата.В моя клас има 13 момчета,но по поведението им трудно можеш да разбереш дали са 11 клас или 8.Но едно момиче,на 16 години иска сериозен приятел,който да има отношение,да и показва ,че е харесвана, да не е лигаве и да е наясно какво иска.И когато неможе да го открие сред връстниците си ,го търси сред по-голямите мъже.(който,често просто си търсят забавление).
    Но не е нормално едно 11 годишно момиченце,да излиза с батковци на по 17-18 години,вместо да си играе пред блока на гоненица. Но всяко следващо поколение става все по-пропаднало.14 годишните са с чички на по 30 години,само за да се правят на интересни. Ама тепърва ще се случват ненормални работи
    Syglasna sum! osobenno za 2-rata 4ast to4no v4era s moq nai dobru priqtel obsujdahme edna takava dvoika ama pyyyylen absurd!Razbiram jelanieto na momi4etata da si hvanat batko za gadje i ne gi vinq vse pak ...az sum na 13 i tova da trugne6 s nqkoi na 17-18 ta i pove4e e taka...za intelektualnonedorazviti.Momi4etata moje da si iskat ama pyk nemoga da razbera kak 1 "batko" go privli4a momi4e koeto bi trqbvalo da sedi s o6te 2-3 momi4enca i da igrae na kukli barbi.Razlika do 3 nai mnou 4 godini mejdu dvamata e priemliva no ot 4 negfore ve4e.Abe btw kude otivate vie moje bi?Kum dobroto byde6te edva li ne. \Napulno sym suglasna sus vsi4ki koio sa podkrepili avtora i sa dopulnili mislite mu.EVALA!Imalo i syvestni misle6ti hora ei to4no takyv tip mnou se radvam 4e sy6testvuva 6tot bqh po4nala da se symnqv am EVALA!

saglasna sam

saglasna sam

Вижте сега,нямам нищо против но понякога възрастта има значение.
    11-16 това е голяма разлика,моята най-добра фр.имаше гадже 4 години разлика,скъса с него заради мен-разбра че съм права,нещата им не потръгнаха.
    Просто понякога възрастта си оказва значение,но и за любовта няма граници!

И да го мислите и да не го мислите и да го разбираш и не тва е живота правим си кото си искаме че живота е кратък!! В т'ва да си хванеш някой по голям аз не намирам нищо лошо! Всеки си прави своят избор и тея момете дето се хващат така според мене мислят за себе си пък има и много свястни хорица

Град
    плД рулЗззззЗзз
    и аз сам съгласна с теб. аз ли4но си имам лимит максимум 2 години пой4е не6та, а по малки не, някак си ми е наудобно, но ина4е нема лошо =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си