- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Само с хубави момичета ли дружат момчетата?
Naskoro edna priqtelka mi kaza,che nqma momcheta ,koito da ima grozna priqtelka(I POD PRIQTELKA NQMAM PREDVID GADJE).Spored vas taka li e?Zabelqzvali li ste neshto podobno.I ako nasitina e vqrno dali momchetata stavat priqteli s momicheta samo zashtoto gi haresvat ?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Mi mn qsno ako 6te si samo fr s nqkoi nqma nujda da e top model a samo da ti e priqtno da si plqmpa6 s nego i da moje6 da raz4ita6 na nego. daje e po dobre da nqma sexualno privli4ane 6toto ina4e priqtelstvoto malko se preebava.
Ако човек си избира приятелите по външен вид значи е много много ограничен![]()
Ахаха не мисля,че е така.А и не може да сложиш всички момчета под общ энаменател,иэключено е!Абе няма смисъл да ти се обяснявам -просто не е така.
[size=7][b][u]fosse cos
absolutnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ne .. ne i Ne!
... да не говорим, че какво точно означава "красива" зависи много от гледната точка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
аве хора красотата е много относително нещо
за едно момче някое момиче е грозно за друго то е супер сладко ...
тва от личен опит го казвам
а и мнението се мени
dale4 ne e vqrno i vtoroto koeto e mom4e nikoga nqma da kaje za priqtelka 4e e grozna pone az ne bih i momi4etata da sprat da izsledvat myjkata psihika typo e, detsko e
Здравей,LiuBopiTna_F!Всичко е строго индивидуално!Първо понятието "красота" е много относително,защото всеки има различен вкус!А и зависи за какъв вид красота говорим?Аз лично не избирам приятелите си спрямо външния им вид,защото това определено е глупав и ненужен критерий и според мен не всички момчета се сприятеляват с момичета,само защото ги харесват,а понеже по този начин могат да опознаят противоположния пол,да получат подходящ съвет,да бъдат подкрепени и разбрани!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
TOVA NE E VQRNO PONE SPORED MOETO MNENIE ZNA4I SAVSEM EDNO E AKO ISKA6 DA STANE6 S NQKOE MOMI4E GADZE I DA GO HARESVA6 MNOGO QSNO 4E NQMA DA SI IZBERE6 GROZNO I NAI-GROZNOTO MOM4E NQMA DA ISKA GROZNO MOMI4E MNOGO QSNO RAZBIRAEMO E NO AKO E SAMO DA STE PRIQTELI AKO 6TE I NAI-GROZNATA DA E 6TOM E PRIQTEN 4OVECK NQMA ZNA4ENIE AZ SAM MOM4E I AZ IMAM TAKIVA PRIQTELKI NE GADZETA DE IMA RAZLICKA NE VSI4KI MOM4ETA SA TOLKOVA GADNI
Правилно ! =D>Първоначално написано от Шляп^Шляп
не,аз лично не избирам приятелите си по външен вид.
да ти кажа и аз съм забелязала нещо такова.специално приятелките(НЕ гаджетата им ) по принцип са доста красиви,но гаджетата им в повечето случаи са доста грознички..е само в някои случаи
eto tova imah predvid ,a ne vsichkid a me pouchavat kolko individualno e krasotata!Първоначално написано от MimityYy
глупости са това ако беше вярно тогава как грознинките момичета с имат гаджета..?? мм?? това е заради вътрешната красота все още съществуват свестни момчета за които тя е по важна а не мерките 90 60 90
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Естествено, че всяко момче има красиви приятелки!!! От компанията не може да няма поне една ку... опа, хубава ..., така де.
Пък дали е приятелство в истинския смисъл на думата - много малко вероятно
И аз съм на т'ва мнение и съм момиче :PПървоначално написано от Шляп^Шляп
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Всяко момиче си има приятели момчета, по твоята логика дето вадиш всички момичета са супер красавици![]()
Това дето са ти го казали не е вярно, ама никак даже![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ОТГОВОРЪТ Е -НЕ![]()
Първоначално написано от LiuBopiTna_F
Ако човек си избира приятелите по външен вид значи е много много ограничен![]()
![]()
Some things are better left unsaid!
не, не е така. по простата причина, че аз например никак не се смятам за хубава, но имам доста близки 2-3 приятели момчетатака че не от външния вид зависи едно приятелство. то ако момчетата гледаха визията, тогава щяхме да сме им само гаджета, но никога приятели нали
![]()
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
човека ви отговори аре заклЮчвайте тематаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Лично аз не ги избирам по красота ( приятелите ) ... имам и красиви и не чак толкова приятни момичета като познати ... за мен е важното характера и разговора да не се ограничава в няколко теми, като например ( гримчета, мода и пари ) , за което говорят повечето " принцеси "И наистина, като че ли по-грозните момичета са някак си по-стабилни и можеш да споделиш с тях много неща, а и ще те разберат много по-добре .... но виж, ако излизам някъде по кафе или дискотеки съм все с красиви момичета
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...