az sym na 15 a priqtelq mi na 19 ... 4 godini razlika ...no 20 godi6en ve4e mi izglejda stari4yk pyk kakvo ostava za pove4e ot 20 .... predi tazi razlika mi izglejda6e golqma no se prizvyrzah stra6no mnogo kym nego i ne mi se struva takava ... mislq 4e momi4etata haresfat po-golemi .. nz za6to moje bi zaradi tova 4e sa po-zreli no ne na vyn6en vid a na harakter , misyl i t.n. ... nz ... as naprimer ... mi haresvat to4no zaradi tova .. po-zreli sa v misleneto si ... a i nali momi4etata se razvivat s nqkade 2 godini po-rano ... iii mom4etata na moqta vyzrast mi izglejdat nqkfi lapeta s malki izkliu4eniq de .... no ... poznavam momi4e koeto na 11 godini napravi abort ... tova e ujas .... a edna ot biv6iq mi klas hode6e s nqkyf s 10 godini po-golqm ot neq ... kazvat 4e za liubovta nqma granici ... ami hubavo ... ma kfo razbira nqkfa pikla kat mene 4e i po-malka ot liubov (s izvinenie kym men de 6tot as mislq 4e ve4e razbiram ) amm a tezi momi4eta koito roditelite kato po malki se sa gi ograni4avali da izlizat do kysno bla bla ... kato otidat da u4at v drug grad se razpuskat bez kontrol tva onova ... i stavat tipi4ni bukluci ... a i naistina tezi koito sa otbqgvani ot tezi na tqhnata vyzrast po4vat da mislqt 4e kato se natiskat s nqkoi batko po diskotekata i po4nat da pravqt sex 6te gi haresat ... edno drugo momi4e naprimer ot biv6iq mi klas be6e mn zatvorenka predi ... i minalata godina na edna diskoteka be6e pravila svirki i mislq 4e to4no zaradi tova .....