- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хай да се позамислим малко :/
Аз съм съгласна с автора на темата.И аз много пъти съм се замисляла защо някакви 11,12,че дори 13,14,15 годишни момичета ходят с толкова големи.Аз на 11,12,13 години съм се събирала децата от улицата и съм си играла с тях,на криеница и т.н...А това,СЕГА,за тези момичета и момчета на тази възраст имам чувството,че биха го приели,като обида,как така ще се срамят да си играят,те вече са пораснали и трябва да си играят с други нещаТова е бъдещето на новото поколение...Народа пропада ли,пропада...Не искам да си представям какво ще е след нащо поколение,ако има въобще такова
Много на зле отиват нещата,ама много.Не че аз съм кой знае колко голяма,дори и аз избързвам в някой неща,например стоенето до по-късно,за 15 годишно момиче,нооо не правя нищо нередно,гаджето ми е на 17,мисля,че е нормална разликата.Е,веднъж ми се случи да "се имам" с един 20 годишен,не съм правила секс с него,само kiss...Но при нас беше различно,защото се влюбих,той също,но си ми го каза човека,че колкото и да му е гадно трябва да прекрати нещата,защото съм малка,и не че не ме харесва,но не иска да страдам.Каза ми,че за в бъдеще може да стане нещо,но на този етап е невъзможно...
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!