Аз съм съгласна с автора на темата.И аз много пъти съм се замисляла защо някакви 11,12,че дори 13,14,15 годишни момичета ходят с толкова големи.Аз на 11,12,13 години съм се събирала децата от улицата и съм си играла с тях,на криеница и т.н...А това,СЕГА,за тези момичета и момчета на тази възраст имам чувството,че биха го приели,като обида,как така ще се срамят да си играят,те вече са пораснали и трябва да си играят с други неща Това е бъдещето на новото поколение...Народа пропада ли,пропада...Не искам да си представям какво ще е след нащо поколение,ако има въобще такова Много на зле отиват нещата,ама много.Не че аз съм кой знае колко голяма,дори и аз избързвам в някой неща,например стоенето до по-късно,за 15 годишно момиче,нооо не правя нищо нередно,гаджето ми е на 17,мисля,че е нормална разликата.Е,веднъж ми се случи да "се имам" с един 20 годишен,не съм правила секс с него,само kiss...Но при нас беше различно,защото се влюбих,той също,но си ми го каза човека,че колкото и да му е гадно трябва да прекрати нещата,защото съм малка,и не че не ме харесва,но не иска да страдам.Каза ми,че за в бъдеще може да стане нещо,но на този етап е невъзможно...