Цитирай Първоначално написано от ili_l
добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!

a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no