значи преди време се запознах с едно момче,което беше много мило със мене ,започна да ме харесва,но аз винаги след като ми казваше,че ме обича аз му казвах че ме лъже..Тои настояваше да му повярвам по наи различни начини,но нещо в мен неможеше да му повярва...наистина бях мн объркана...Всичките ми приятели ми казваха,че тои не лъже но аз неможех да му повярвам...Исках но неможех..И така аз реших да го излъжа че не изпитвам нищо към него,че нямам чувства но неможех да му го кажа...затова песента на Преслава-Безразлична..ми помогна много..Казах му я и му казах да се заслуша в текста и...а после беше много разстроен,тои имаше надежди за нас а аз му разбих всичко...тои започна да пие много,а също така и да пуши страшно много,но аз грешката вече я бях направила...Чувствах се ужасно..незнаех какво да правя,неможех да му кажа че всичко беше номер за да проверя по този начин дали наистина ме обича както казва,беше много късно..Много дълго време тои не ми проговори..Дори веднъж бяхме отишли с мои приятелки до негожото училище,аз исках да му кажа всичко и нещата исках да се оправят,но уви след като ме видя тои наи демонстративно се обърна с гръб към мен..От това много ме заболя,но не го показах,след този момент разбрах,че повече никога няма да си го върна...Но моята история не свършва до тук...След близо месец тои замина да работи в Испания...аз умирах от болка,не бях се чувствала по притеснена и гузна в живота си...Но се опитвах да не го показвам,но приятелите ми виждаха как се съсипвам...аз обаче си го заслужавах целия този ад през които минах...Но тои след като флезе в чата от Испания ми каза въпреки всичко което направих,че ме обича....аз неможех да повярвам от радост,но все пак това много ме зарадва,бях много щастлива...Докато тои след 2 седмици си доиде и искаше да се видим,по точно настоявашеее..аз бях болна но нямаше как да откажа на тази покана...Видяхме се и мойе да се кайе че всичко мина добре...Вечерта дълго си говорехме по телефона при което тои отново ми каза че ме обича..ахх само как исках да му отвърна със същото,но нещо пак ме спираше..защо отново това нещо не ми позволи да му повярвам..След онази вечер спряхме да се вийдаме и да се чуваме....изобщо всякаш нищо не се беше случвало...а през това време аз със всеки изминал ден го заобичвах все повече и повече...Полудявах исках да го видя,да му кажа всичко,но не успях...Имах чувств0т0 че вече не го интересувах така както преди...тои след това още ведъж ми каза че ме обича и след това пак го нямаше а аз умирах от болка...Просто го исках само за себе си ревнувах го от всичко,но уви как да му го кажа..След което в живота Ми се появи др момче...и както се казва в една грешна нощ аз приех да тръгна с него,но аз изобщо амааа изобщо не го обичах,но исках да покажа на моето момче,че съм жива,че съществувам,аз имах чувството,че тои ме е забравил и е вече със друга и си казах защо и аз да немога да бъда с друг...Но с този друг нещата бързо приклиучиха...Сега съжаляваам много за всичко искам да си го върна моето момче,момчето което обичам страшно много от момента,в които се запознахме,но незнам какво да направя,незнам дали тои още ме обичА,Дали изпитва същото както преди го описваше..незнам какво да направя искам да си го върна...Моля ви помогнете Миии...аз го обичааммм...