- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дюнеропродавач зарибява горкото чери :Д
Здравейте.
Ами значи, миналата сряда към 23ч. бях за дюнери.
Не знам,ама нещо не се разбрахме с тоя дето прави дюнерите (странен акцент извади) ама както и да е - повтори ми около 7-8 пъти какво е казал, и го разбрах ииииии неска отивам за дюнери, погледнах го и си викам "я, той от сряда" и той, моля ви се, вика "Здравей" и намига такъв. АХАХА.
И аз седя и го гледам като трабичка![]()
И бла бла вика "кво ша хапваш"и аз викам "дюнирки"
.
И не знам как стана, той вика "на работа ли отиваш"![]()
![]()
(е, малко си е обидно..) и аз викам, че се връщам от работа, и т ой вика "няма ли дискотека нещо а-у" и аз му викам, че тати ме чака отсреща (ТВА СИ БЕШЕ ИСТИНА!!!) Вика.. "ай те водя на дискотека, изчакайме 30мин да ми свърши смяната и ида" и аз викам, че няям пари, че не съм зела заплата и ми е неудобно така без пари. И му викам, че и без тва няя ме пуснат, щот нямам години и той вика "Ни са притисняй", и викам, че и без тва и тати е с мен и той вика "ами ша го отпратиме и ша идем да пийнем биричка" и аз викам, че не пия бира
![]()
и вика "кво пиеш" и аз викам "айде чао, ша мина тия дни пак по тва време да се разберем нещо" (бтв - като искам да се оттърва от някой, винаги минавам с тоя номер) ии тъпър-тъпър качих са в на тати колата и оооотпътувахме към вкъщи с дюнирити под ръка, ама знаете ли кво взе, че стана?!
Взех, че се замислих дали съм постъпила правилно като го отрязах така, ама.. тва беше инстиктивно такова.. щото долавих (и предния път и тоя) че е турчин, мисля. И се стреснах някво. Пък аз съм си чисто българче, дори в родата ми няма абсолютно никви македонски или сръбски примеси.. ии.. нз.. пък и не беше много стар..
..![]()
Здравей,cherinka!Щом си го отрязала инстинктивно,значи е имало защо!Явно това е било нещо като защитна реакция,която твоето "аз" е задействало,като е оприличило даденото моче като неподходящ!Според мен си постъпила правилно!Довери се на себе си и бързата си преценка!Бтв ако е удачно да питам,ти на колко години си?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Az da ti kaja po princip ne sym rasist, ama opredeleno turcite i ciganite ne sa mi priqtni..i vse pak kato stava vypros za vryzka ne se rykovodq ot rasata![]()
Every moment is another chance...
Мали малиа с някой месар няма ли да се забиеш
Ебавам се. Ми кво добре че така си направила щот не е хубаво така секи дето ти предложи да му се връзваш
той ако има нещо към тебе ще настой пак и така
![]()
Ne se hva6tai s dunero prodava4! nai-malko puk s tur4in !![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аууу ... Що ?Първоначално написано от live2beCooL
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Naistina ako ima ne6to 6te te popita pak i pak i pak ...Първоначално написано от Th3MaN
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
хвани се с баничаря![]()
хвани се с баничаря
ама да е циганин че са по мазни циганите сигурно по лесно щи влиза като у дома си xOXOxOxoXoOxOx
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Ааа и мен ме зарибяваше един дето продава дюнери![]()
Говорихме си половин час и после вечерта ме видял от далече и ме гони по пътя да ме пита дали са ми харесали дюнерите![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ше опиша коментара си с емотиконки:
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Така и трябва !!!Не се замесвай с такива хора.Наистина,човека може да е имал 100% чисти намерения,но знаеш ли?Абе добре си постъпила.А впрочем по-голям ли е от тебе?
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
xaxaxa dunerdjiqda ne prozvuchi kato fukane no az za 1 sedmica harcha pvoeche pari ot kolkoto toy vzima za 1 mesec
pak se izlugah da ti pro4eta malumnata tema!Pove4e nqma da pravq takava gre6ka!
хаха аз в 99% от случаите дайствам на инстинктивния принцип "разкарай се"... няма за какво да съжаляваш![]()
ХаххААахахАХА маце, тея дюнери дет са на центъра там ф завойчето ли ?ако са тея.. пича не е турчин, споко
познаам го ;] btw.. ама не ти и тряа де
![]()
~!1912!~
Трябваше да се похвалиш нали?![]()
Добре черинка, ти си неотразима, неповторима, мъжете наляво и надясно искат да са с тебе![]()
Преди 2 дни едно момиче ми призна че има чувства към мен, но аз я отрязах и тя се разплака. О, горкия аз, дали постъпих правилно, но какво да правя че всички жени си падат по менеДали да не направя цяла тема?
P.S. Не се цупи, аз от добри чувства. Пускай още такива теми! Само ти ме караш да се смея в целия форум.
аве, не, че се заяждам, ама македонец е чист българин...Първоначално написано от cherinka
![]()
иначе, мацка, ти не си задължена да обръщаш внимание на който и да е, така че хич да не ти пука.