.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

ima takiva momenti i az ijivqvam v momenta takav

Неси заслужава за този тъпанар!

Чакай чакай ве.
    Той тъжил ли е за тебе?Не!Еми тогава какво му ревеш пък!Прави му напук-животът продължава-не си струва да пишеш такива глупости само за едно момче на което в момента не му пука за тебе и не дава пет пари за теб.
    Спри с тези депресий-не си заслужава!

nqmam si nikoi
    Guest

Re: Неси заслужава за този тъпанар!

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Чакай чакай ве.
    Той тъжил ли е за тебе?Не!Еми тогава какво му ревеш пък!Прави му напук-животът продължава-не си струва да пишеш такива глупости само за едно момче на което в момента не му пука за тебе и не дава пет пари за теб.
    Znaesh li?Prava si!Razbiram go.No postavi se na moe mqsto.Ne e tolkova lesno da go zabravq.I vsichki,koito sa stradali po izgubena lubov go znaqt.No az sam si postavila za cel da sloja krai na ot4aqnieto.Jivota prodaljava sas ili bez nego.Vqrno e,prejivqhme mnogo.E i?Vremeto si leti,a az go propilqvam v gluposti.Veche propilqh meseci.Moje da mi trqbva oshte malko vreme za da go zabravq,no obeshtavam 4e nqma da placha!Mainata mu!Bilo kakvoto bilo!

10x za vsichki Seriozni otgovori.

Re: Неси заслужава за този тъпанар!

Цитирай Първоначално написано от nqmam si nikoi
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Чакай чакай ве.
    Znaesh li?Prava si!Razbiram go.No postavi se na moe mqsto.Ne e tolkova lesno da go zabravq.I vsichki,koito sa stradali po izgubena lubov go znaqt.No az sam si postavila za cel da sloja krai na ot4aqnieto.Jivota prodaljava sas ili bez nego.Vqrno e,prejivqhme mnogo.E i?Vremeto si leti,a az go propilqvam v gluposti.Veche propilqh meseci.Moje da mi trqbva oshte malko vreme za da go zabravq,no obeshtavam 4e nqma da placha!Mainata mu!Bilo kakvoto bilo!

10x za vsichki Seriozni otgovori.
    Браво миличка!Точно така!Зная че не е лесно защото и аз често изпадам в подобна ситуация-животът е пред теб,много по-гадни работи ще ти се случат,това е само началото.
    Животът продължава.
    Много сладко сега пък почна да разсждаваш-иде ми да те цункам.
    Браво,трябва да възприемеш че той не е единствения,че има и други момчета.
    А и не си сама-имаш приятели,имаш родители който те обичат-това сама ли е?
    Някой хора и толкова нямат-ти се радвай и се благодари че имаш роднини и хора който те обичат-него го остави,той просто е едно нищожество.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Sega shte ti razkaja neshto Dano go prochetesh!
    Car Solomon imal prasten,i vinagi kogato bil vesel i usmihnat go poglejdal i vednaga staval tyjen.I obratnoto kogato bil tajen-poglejdal go i vednaga se usmihval.Znesh li kakvo pishelo na prastena?Vsichko Otminava!
    Gore glavata!Napravih si tattoo na arabski i pishe "vsi4ko otminava" za da mi napomnq,che kolkoto i oblaci da ima vinagi sled tova izgrqva slance!Samo ne se otchaivai i zapomni tova!
    Next Time I`ll be True...

Град
    плД рулЗззззЗзз
    mili4ka spokoino ne se natyjavai, pri men e su6toto samo 4e mejdu men i mom4ety ne stana ni6ty za6toto toi nikoga ne e izpitval ne6ty kum men, no puk za smetka na tfa ne me e naranqval a naprotiv. no az kato teb be moga da spry da mislq za nego...

Град
    плД рулЗззззЗзз
    na men li govori6

Град
    плД рулЗззззЗзз
    =] e tfa sa vika dybro mom4e \/ \/ \/

Guest

Re: Nqmam si nikoi i boli ;(

Цитирай Първоначално написано от nqmam_si_nikoi
    Az sam edno mnogo tajno momiche.Naranqvali sa me mnogo silno.Dori bqh se otkazala da si tarsq momche.Nikoi ne mojeshe da se dobliji do syrceto mi,dokato ne sreshtnah nego. Edinstveniq chovek,koito uspq da vleze v syrceto mi.I uj bqhme shtastlivi.Lubv,lubov.Usmihvah se ot syrce.No toi me narani nai-silno Sigurna sam,4e nqma da go zabravq.I sega si nqmam nikoi. Vijdam go usmihnat i neka da byde takav.Vijdam go s priqteli,momicheta.Bravo.Radvam se za nego ot syrce.Ne bih mu pojelala da izpita tova,koeto az. A mi kazvashe,4e i nego go bolqlo.Laji,laji!!! Nqmam si nikoi,samichka sam.Tolkova naranena,4e dori ne si predstavqm kak shte obikna drug.A dali sled tazi bolka shte moga da dopusna drug?Edva li.. Veche meseci taka...a chuvstvata se usilvat i bolkta raste. Iskam da si prodalja jivota,da sam usmihnata,no ne moga.Kakvi li usiliq ne napravih,no ne!Negovoto lice,negovite ochi iznikvat pred men i me vryshtat nazad,tam kydeto bqh s nego. Imam chuvstvoto,4e nikoga nqma da byda onovo momiche,ne.Nqmam sili za nishto,dori da placha.
    Sajalqvam,4e vi zanimavah s moite problemi. Pojelavam vi nai-golqmoto shtastie.

Ако не беше идиот бих ти помогнал. Не ако не беше идиот нямаше да имаш подобни проблеми.

Mnogo gadno!Ponqkoga tezi koito nai-silno obichame ni naranqvat nai-mnogo! I az sum precakana v lubovta!Ama vaobshte ne mi vurvi vaobshte!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си