- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nqmam si nikoi i boli ;(
ima takiva momenti i az ijivqvam v momenta takav![]()
Чакай чакай ве.
Той тъжил ли е за тебе?Не!Еми тогава какво му ревеш пък!Прави му напук-животът продължава-не си струва да пишеш такива глупости само за едно момче на което в момента не му пука за тебе и не дава пет пари за теб.
Спри с тези депресий-не си заслужава!![]()
![]()
![]()
Znaesh li?Prava si!Razbiram go.No postavi se na moe mqsto.Ne e tolkova lesno da go zabravq.I vsichki,koito sa stradali po izgubena lubov go znaqt.No az sam si postavila za cel da sloja krai na ot4aqnieto.Jivota prodaljava sas ili bez nego.Vqrno e,prejivqhme mnogo.E i?Vremeto si leti,a az go propilqvam v gluposti.Veche propilqh meseci.Moje da mi trqbva oshte malko vreme za da go zabravq,no obeshtavam 4e nqma da placha!Mainata mu!Bilo kakvoto bilo!Първоначално написано от sladkata_presi
10x za vsichki Seriozni otgovori.
Браво миличка!Точно така!Зная че не е лесно защото и аз често изпадам в подобна ситуация-животът е пред теб,много по-гадни работи ще ти се случат,това е само началото.Първоначално написано от nqmam si nikoi
Животът продължава.
Много сладко сега пък почна да разсждаваш-иде ми да те цункам.
Браво,трябва да възприемеш че той не е единствения,че има и други момчета.
А и не си сама-имаш приятели,имаш родители който те обичат-това сама ли е?
Някой хора и толкова нямат-ти се радвай и се благодари че имаш роднини и хора който те обичат-него го остави,той просто е едно нищожество.
Sega shte ti razkaja neshto Dano go prochetesh!
Car Solomon imal prasten,i vinagi kogato bil vesel i usmihnat go poglejdal i vednaga staval tyjen.I obratnoto kogato bil tajen-poglejdal go i vednaga se usmihval.Znesh li kakvo pishelo na prastena?Vsichko Otminava!
Gore glavata!Napravih si tattoo na arabski i pishe "vsi4ko otminava" za da mi napomnq,che kolkoto i oblaci da ima vinagi sled tova izgrqva slance!Samo ne se otchaivai i zapomni tova!
Next Time I`ll be True...
mili4ka spokoinone se natyjavai, pri men e su6toto samo 4e mejdu men i mom4ety ne stana ni6ty za6toto toi nikoga ne e izpitval ne6ty kum men, no puk za smetka na tfa ne me e naranqval a naprotiv. no az kato teb be moga da spry da mislq za nego...
![]()
![]()
![]()
na men li govori6![]()
=] e tfa sa vika dybro mom4e \/ \
/ \
/
Първоначално написано от nqmam_si_nikoi
Ако не беше идиот бих ти помогнал. Не ако не беше идиот нямаше да имаш подобни проблеми.
Mnogo gadno!Ponqkoga tezi koito nai-silno obichame ni naranqvat nai-mnogo!I az sum precakana v lubovta!Ama vaobshte ne mi vurvi vaobshte!
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!