Az sam edno mnogo tajno momiche.Naranqvali sa me mnogo silno.Dori bqh se otkazala da si tarsq momche.Nikoi ne mojeshe da se dobliji do syrceto mi,dokato ne sreshtnah nego. Edinstveniq chovek,koito uspq da vleze v syrceto mi.I uj bqhme shtastlivi.Lubv,lubov.Usmihvah se ot syrce.No toi me narani nai-silno Sigurna sam,4e nqma da go zabravq.I sega si nqmam nikoi. Vijdam go usmihnat i neka da byde takav.Vijdam go s priqteli,momicheta.Bravo.Radvam se za nego ot syrce.Ne bih mu pojelala da izpita tova,koeto az. A mi kazvashe,4e i nego go bolqlo.Laji,laji!!! Nqmam si nikoi,samichka sam.Tolkova naranena,4e dori ne si predstavqm kak shte obikna drug.A dali sled tazi bolka shte moga da dopusna drug?Edva li.. Veche meseci taka...a chuvstvata se usilvat i bolkta raste. Iskam da si prodalja jivota,da sam usmihnata,no ne moga.Kakvi li usiliq ne napravih,no ne!Negovoto lice,negovite ochi iznikvat pred men i me vryshtat nazad,tam kydeto bqh s nego. Imam chuvstvoto,4e nikoga nqma da byda onovo momiche,ne.Nqmam sili za nishto,dori da placha.
Sajalqvam,4e vi zanimavah s moite problemi. Pojelavam vi nai-golqmoto shtastie.