- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:тревата на 1-во място ли му е????????????????
здравейте ,с приятеля ми скъсахме но пак се събрахме и днес ще идва към кв ми... до един мой фр да пушат трева
но не иска да се видим когато той е напушен и когато пуши (трева)
според вас той дали му пука за мен ??????одва чак от обеля до гео милев за някфа шибана трева а мен не иска д а ме види??????????
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
aми може няистина човека да не иска да го виждаш в това състояние ама ....
попринцип тревоманите не се притесняват мн мн
май трябва да си поговорите доста ....
издай го на полицията,да видиш.
Може просто да не иска да го виждаш в това състояние.. Звучи ми напълно логично, но все пак ако искаш поговорете![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
това е добра идея! но то в тая градинка (наркоманска) редовно минават полицай тъй че...може и д аго пипнат................Първоначално написано от Боклук си Бате ...
абе ше му тегля чертата
а така,тревата да го задоволява.Първоначално написано от Анонимко
Ами може би момчето не иска да го глледаш като е напушен-според мен е загриженост,но говори с него.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
не иска да го виждаш в това състояние а ти му кажи че не е хубаво за него да пуши трева не е полезно![]()
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Най-добре подовори с приятеля си,опитай се да го връзумиш относно употребата на трева!Той сам е осъзнал,че не е "добра картинка",като е друсан и явно затова не иска да го виждаш в такова състояние!Упех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
не се занимвай с наркоманчета ..... има останали още свестни момчета ,намери си :P
подкрепям.. btw ако тфа ш те улесни някак си.. преди хоих с едно момче, което също пафкаше трева.. само, че хич не му пукаше от мен, смисал пушеше си и пред мен и т.н. ..ии.. нали скъсахме и той с течение на фремето почна с лепила, чай от мак, хапчета амфети, бонбони.. а бе заеби.. сеш се.. ии.. наскоро се видяхме лафихме а-у и той ми каза, че си е намерил нова приятелка.. и такъф почна да я фали.. вика дууре, че е била тя, да му помогне да се опраи малко.. ся пак си пуши де - нормално, то един път като си почнал трудно спираш, ама се пак сравнително по рядко...Първоначално написано от Memento mori!
така, че се упитай да поговориш с него и се упитай да го накараш да не пафка толкоа и да ти обръща поече фнимание.. де а знам.. поговорете ;] успех.. дано да съм помогнала някак си :>
~!1912!~
Просто не иска да го виждаш в 'напушено' състояние,и не прави грешката да го издаваш на куките...баси всеки е свободен да прави каквото иска с живота си ако иска да пуши трева ако иска да смърка хероин айде мир.Просто поговетеайде успех
naisitina trqbva da si pogovorite
Първоначално написано от Gothique♫
Евала на всички образовани в тоя форум!![]()
Поговорете![]()
mn qsnoo
Хохох проблема или новото забавление на младото поколение - тревата. Хората от Бургас от Петрич ходят ,за да се напафкат ,а ти тука за някакви си квартали се притесняваш. В много случаи тревата се превръща с приоритет за тези които я употребяват и това състояние се нарича зависимостАко толкова много го обичаш,и искаш да си с него пафкайте двамата ,но ако не пушиш не почвай и го оставяй да се спасява
![]()
Първоначално написано от Conrad
Ей, какви сте видни олигофрени и двамата...Зарежи го! Изолирай го от себе си! ИГНОРИРАЙ ГО!!!
Да, махни се от него, или по-добре направо го застреляй! Тревата ще го убие бавно и мъчително, като преди това ще му провали живота и ще го превърне в наркоман! Пффхахах.
Еб*хти безсмислиците, дето ги пишете. Аман от големи разбирачи и неизживяни фашисти...
pogovori s nego !!!![]()
pogovori s negy ako te obi4a 6te spre, nai dobbrite mi priqteli fseki den pu6eha treva, no edin ne izdurjah i im se razsyrdih
togava stra6no mn mi se izvinqvaha i ottogava ne sa barnali trevamn sam gorda s tqh i mn si gi obi4kam
![]()
![]()
![]()
zna4i toi ne te obi4a!navremeto i az pu6ih mnoo ama mnooo i ne mi puka6e za priqteli gajeta za nikoi nai vajnoto be6e da se napu6a i ne ot obelq do geo milev ami i do lunata 6te ide 6tom e trevoman a ako e naqsno 4e ne ti haresva tova 4e pu6i estestveno nqma da iska da go vijda6 napu6en -samo da mu razvalq6 kefa i da mu vkarva6 kofti filmi nqma smisal toi pu6i za da mu e qko i po dobre da se napafka s nqkoi fr otkolkoto da pu6i sam nali se se6ta6......
![]()
хаааеххах, мерси че ми повдигна настроението за деняПървоначално написано от koli_nikoli
![]()
По темата:не знам от колко време сте заедно.Или спича и не иска да сте заедно тогава, а иска да се посмее с приятеля си(по-яко ше е, ше ерразбират без думи, малко хилеж ала бала) или просто знае отношението ти към това ,което прави и не иска да го гледаш смачкан.
Иначе няма да коментирам тфа къф ти е проблема да го гледаш така, аз лично харесвам напушени хора, които естествено не се правят на олигофрени![]()
Кофти работа.Аз като се напуша и ми става м ного еротично ама много бързо свършвам,но оргазъмът е космически.Трябва да почна да уча Тантра докато съм напушен. \/