- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:да деиствам или да изчакам малко?!
Zdraveite!!! Az sum mom4e na 14 godini.Predi vreme bqh mn vluben v 1 momi4e! Ponege sam smel mu kazah kakvo izpitvam kam nego i mu predlogix! No to me otrqza s obqsnenieto 4e xaresva drugo mom4e! Prejivqh go i tq trygna s tova mom4e ( koito e edin ot nai-dobrite mi priqteli ) Pregivqh vsi4ko tova i sled tova se vlqbix otnovo! Predlogix i na tova momi4e no i to me otrqza sa izvinenieto 4e ne moje da zabravi razdqlata si s bivshiq i 4e ni6to nqmalo da izleze!!! I dvete mi kazaxa 4e su mn simpati4en no 4e prosto xaresvat ili ne mogat da zabravqt dr hora! Sled okolo sedmica myki i bluskaniq po vrati i mebelli az se normalizirax![]()
![]()
I sega xaresvam dr momi4e!!! Vyprosa mi e da deistvam li vednaga ili da iz4akam izvestno vreme! BTW s vuprosnoto momi4e se poznavam ot 3 godini i sega shte byde v noviq mi klas!!! Gledam da sum mil s neq da i pravq komplimenti i t.n i t.n Molq vi daite mi savet da iz4akam li s predlogenieto da deistvam vednaga ili vuobshte ni6to da ne pravq!!! Blagodarq predvaritelno
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!