- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цялата ИСТИНА.Отговорите на всички въпроси-ТУК
Тва, че 70% процента от момичетата са такива не означава, че всички са материални! И само да те светна не си момиче, че да знаеш какво харесваме в едно момче и какво не..Аз например не гледам толкова тялото, но ще ти кажа да НАИСТИНА гледам външния вид, и не защото само това ме интересува, а защото и то е от значение! НЕ съм материалистка, ТЪПО Е!Познавам такива момичета и ги виждам що за стока са...Но не всички сме еднакви!![]()
![]()
Everything happens for a reason..
Daaa.. az ne sym takava.. az gledam dushevnata krasota na momchetata.. vynshnia vid e bez znachenie za men...Първоначално написано от Ghostа
P.S. Porednata tema ot tozi tip.. na koqto nqma da obyrna vnimanie... dori me domyrzq da q izcheta cqlata...
Първоначално написано от Ghostа
Ех, колко житейска мъдрост си събрал за тея 19 години - ум да ти зайде.
Първо, поклон пред тая статистика - тия 99% как ги изчисли?
Второ - А всички притеснени девойчето, дето издъхват от глад покрай диетите, за кого мислиш, че слабеят. Един мъж, както и една жена, е редно да се поддържа заради самия/самата себе си (и то в границите на нормалното, разумното и здравословното). В противен случай става въпрос за ниско самочувствие, за което не е редно да виним противоположния пол - то си е личен проблем.
Трето - защо мъжете печелят пари. Ами, ако са умни, ще ги печелят, за да осигурят един по-сносен стандарт на живот за самите себе си. Е, да, ако нямат с какво друго да впечатлят една дама, ще се опитат да я шашнат с пари. Но умният мъж знае, че жена, която припада след лъскавия му автомобил, не му трябва (е, освен ако не става дума за едното чукане, но за мен това не е умен мъж - това е курва). Тъй че, момчета, правете си сметка кои точно са "тъпите п****".
Единственото, което аз виждам в поста ти е че изкарваш мъжете комплексирани идиоти с проблеми в комуникацията (което всъщност важи за една мнооооого малка част от мъжкия пол). Да ти имам и...обективната истина...![]()
Ee поздравления.. точно това исках да кажа в предния си пост, само че не стана с толкова малко думиПървоначално написано от Coolguy
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Евала на авторката! Тук имало и свестни хора! =D>
Love Ickooo
Добре,бе деца,образовайте се малко преди да пишете и да се заяждате....не е мястото в този форум да ти обяснявам как се размножават животните,но това е поредното което потвърждава колко сте незаинтересовани и непросветени...някоиПървоначално написано от Mr.White
не ми се обиждайте...ама...
![]()
pi4 q se uspokoi malko 4e ima kompleksarki ima. 4e imam momi4eta eto gledat samo parite i vun6niq vid ima ama q pomisli malko dali nqma i takiva muje A?
Подкрепям мацкатаПървоначално написано от valantain_love
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ghostа, явно нещо жегата не ти се отразява добре..
Щом си на 19 години, значи трябва да си достатъчно голям, за да знаеш, че не може така да слагаш всички под общ знаменател![]()
1. Това, че момичетата харесвали богати момчетада, има и такива момичета, различни хора - различни предпочитания и интереси. При мен лично с гаджето ми сме еднакво добре материално, което е много по-добре, отколкото той да е по-богат или аз.. А и аз не давам да ми плащат сметките.., нито да ми купуват нещо, все пак наще трябва да ме издържат, а не гаджето ми
![]()
2. Това, че момчетата блъскат по фитнесикакто казах - всеки с интересите си
Доста момчета предпочитат да имат хубаво и добре оформено тяло и блъскането във фитнеса всъщност им действа разтоварващо(иначе и аз съм против това да се тъпчат с разни боклуци). Такаче не си мисли, че го правят насила
![]()
3. Относно изкарването на паритене само мъжете изкарват повечко пари, доста жени също го правят
А това, че повечето мъже си харчат парите за хубави коли, за да возят безмозъчни ***** вътре си е лично техен проблем и показва липсата на мозък
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Към автора: Можеше да се включиш в моята тема, там бях понаписал малко, което беше в общи линии доста разлято като мисли и пак обхващаше това, около което се въртиш.
В краен случай се разбра - тук няма момичета, които да избират приятелите си според материалното им състояние, всички са искрени, но не крият факта, че фиешъните все пак са по-привлекателни за тях.
И в момента, когато напишеш малко истина, всички ти скачат, че слагаш жените под общ знаменател, но това явно го правят единствено онези, които се чувстват по някакъв начин засегнати от фактите в темата, не до толкова, че не са схванали, че никого не съм слагал под общ знаменател.
Така... някой спомена относно размножаването н животните.(АВТОРА НА ТЕМАТА ДА ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО... ОТТУК НАТАТЪК!![]()
) Знаеш ли, че едва 4% от мъжките лъвове, ебат 88% от женските? А за останалите какво остава - еми чекии и ергенски живот. Май не ти се струва честно, а? Да, ама не. Защото тези 4% са лидерите, тези със силните гени, тези които са най силни и най - здрави. Останалите... ами останлите, ще бъдат отсранени завинаги от генетичния код на Земята. Еволюциия.
При хората е същото, само дето лидерски качества се демонстрират по - доста по различен начин. Харата с пари, хората с голяма слава, забавните, умните, красивите, etc.... можеш да ми изброиш още 20 такива качества.Но най - голямото качество на лидера е.... увереността. Увереността, че каквото и да правиш, каквото и да искаш, каквото и да вземеш, то ти принадлежи по право.
Нямаш право да се сърдиш на 4те процента, само защото ебат а ти - не. Съжалявам, такъв е живота. Или ще предприемеш нещо по въпроса, и ще си вкараш мрънкащия живот в релси... или нямаш никакво право да се сърдиш на наосителите на добри гени. ТИ НЕ СИ ДОБЪР ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА. Ако не ти харесва - помогни си. Дори ще бъда достаъчно добър да ти кажа СТЪПКА ПО СТЪПКА какво да направиш:
1. Престани да обвиняваш някой друг за собствените си грешки. Ако не си успял да свалиш някое момиче, тя в никакъв случай не е "курва"... просто ти си се осрал.
2. Гледай на грешките си, като на позитивен опит, извличай поуки от тях... света няма да свърши, ако те отшие одно момиче, нали?
3. Сприятелявай се с колкото можеш повече хора, всеки ден.
4. Опитай се да мислиш ето така : "Каквото и да правя, то е правилно... ако някой има проблем с това което върша... еми, негов проблем."
5. Започни да се уважаваш. Накарай другите да те уважават.
6. Забавлявай се във всяко нещо, което правиш.
7. Поддържай се чист и спретнат!
8. Усмихвай се повече!
УСПЕХИ!
ПП : Колкото до очилата, прическите, лъскавите дрешки и ланците.... Напиши в google "peacock theory" .... ще ти се изяснят много неща.![]()
EVALA !Първоначално написано от Ето, че и аз съм тук
abe hora kajeta kakvo vi e mnenieto 14godi6no momi4e da hodi s 23 hodi6no mom4e,pomagaite
![]()
ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ГОСТ-А!
а що момчетата се гледат да впечатлят мацките... тея и големите цици... добре облечени... или не до там облечени... а напрао раголени. Не искат някое по-скромно момиче...а а а а а?
Се гледате да натопите женските вееее, бахти!