.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated:дали да се видя с едно момче от чата...?

Здравейте! Здравейте! Открих този форум съвсем случайно и мн се радвам, защото ще мога да ви попитам нещо и се надявам да получа някакъв отговор. Такам Положението е следното. От известно време (да речем няколко месеца) си чатя с едно симпатично момче и мога да кажа, че доста си допадаме. Разликата ние е пренебрежителна (аз съм на 18, а той на 20). Хубавото е, че в негово лице открих един приятел. В последно време, обаче, имам чувството, че се опитва да ми предложи да се срещнем. От една страна, ще ми е интересно. От друга, обаче, не съм сигурна. Ами ако той не ме хареса и го отблъсна? Така ще го изгубя като приятел и това ще ме мъчи. Или ако започнем да ходим и не се получи? Пак зле. Дали да оставя нещата талива, каквито са? Надявам се някой да откликне на пост-а ми. Thanks a lot

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Не мисля, че само общуване по чата е задоволително... поне аз предпочитам да познавам хората, с които водя по-сериозни разговори, а и винаги нови запознанства и връзки с повече хора са ми добре дошли Пък и стига си мислила какво щяло да стане като така или иначе не е сигурно как ще се стекат обстоятелствата.. това гадаене е страшно глупаво. Каквото стане - стане, не задълбавай чак толкова.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

az bih se vidqla s nego vse pak trqbva da znaesh s koi si 4atish a i kakto ti kaza momi4eto predi men ne zadulbo4avai neshtata 4ak tolkova..

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    повечето връзки в днешно време водят началото си от чата ... така че какво чакаш ?! разбира се ,че трябва да се срещнете

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вижте се,но внимавай!Да не би да се окаже някой педофил.(не ти го пожелавам!)

да няма нищо лошо в това да се видите лично аз не съм си уреждала такива срещи защото съм леко страхлива а ти поразпитай негови приятели за негоо снимки задължително
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами няма нищо лошо в това да излезеш с него, но внимавай защото всеки може да се представя за някакъв в чата, а в действителност да е съвсем ралзичен. Ако ще излизате по-добре да е на оживено място дори и може да накараш някой приятел да дойде с теб, защото в днешно време.... сякакви хора има.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

начи само мислиш, че иска да те покани.. и все още не е ? еми що да не излезнеш с него.. щом ти е симпатичен и си допадате.. ако само му отказваш от страх да не го изгубиш и т.н. може да си помисли, че не ти е приятен или нещо от сорта и пак да си загубите приятелстфото.. неа от кфо да те е страх, по дууре излезте и се вижте.. може да стане нещо яко пък.. кой знае излезте.. иначе мое после да те е яд, че не си го напраила.. нищо не губиш :P успех
    ~!1912!~

Guest
    Мерси много за съветите Определено ще са ми от полза. Не, все още не ме е поканил, но чисто женската ми интуиция ми подсказва, че ще го направи. Затова и се опитах да преваря събитията. Негова снимка съм виждала и да си призная не бях очарована толкова мн, но пък ми допада като характер. Благодаря ви момичета

Супер фен
    toi ve4e e re6il 4e ne moje da ste samo priqtelitrqbva da napravi6 svoiq izbor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си